Sejr til Skive-IK imod Roskilde FC

Foto: Skive-IK
Fodbold:

Nytilkomne Jeppe Mogensen og samtlige øvrige unge SIK-spillere lever i øjeblikket lidt af en drømme fodboldtilværelse.

Til trods for en historisk lav gennemsnitsalder i truppen, vel aldrig tidligere set lignende i dansk divisionsfodbold, så yder Skive-IKs unge drenge pt. et rigtig højt sportsligt niveau. Ikke nok med at samtlige spillere løber og kæmper som besatte, så viste kampen søndag, imod Roskilde, også et spillemæssigt sjældent set højt niveau på SPAR NORD ARENA.

At Roskilde FC har et utroligt stærkt fodboldhold ved de fleste, og blot et enkelt kig på deres holdkort vidner om et hold, som med rette kan tillade sig at have oprykningsambitioner. Klassen, til trods, fik gæsterne alligevel reelt aldrig et ben til jorden, søndag eftermiddag på SPAR NORD ARENA, fordi de på alle parametre blev nedkæmpet og fortjent besejret af SIK Young-boys.

"Fra start til slut ville vi det mere end gæsterne og bortset fra et par chancer i løbet af kampen til Roskilde var vi det bedst spillende og mest chanceskabende hold på banen.Vi vandt klart flest dueller i kampen og i perioder så det også ud som om vi samlede alle andenboldene op." bliver der fortalt fra SIK

Efter 12 minutter blev det til 1-0, da Emil Søgaard, efter en indøvet hjørnesparkskombination, pandede Mathias Bersangs millimeter præcise indlæg i kassen.

Mikkel Frankoch scorede efter 63 minutters spil til 2-0, da han med hovedet, efter oplæg fra Jeppe Mogensen, afgjorde kampen.

På onsdag kl. 18.30 træder de ind i pokalturneringen, når spillerne på udebane skal op imod Løgstør IF fra Jyllandsserien.

Næste turneringskamp er søndag i Nykøbing Falster, når SIK skal op imod endnu et stærkt mandskab, som også er kommet godt fra land i årets turnering.

Kampfakta:
Skive IK – Roskilde FC:    2-0 (1-0)

12 min. 1-0 Emil Søgaard
63 min. 2-0 Mikkel Frankoch

Startopstilling: Emil Kobberup, Emil Søgaard, Christoffer Østergaard, Mads Eriksen, Rasmus Larsen, Mikkel Frankoch, John Dyring, Frederik Brandhof, Mathias Bersang, Jesper Henriksen, Jeppe Mogensen.

Indskiftninger:
57 min. Oliver I Pedersen ind og Frederik Brandhof ud
74 min. Andreas Kock ind og Jesper Henriksen ud
80 min. Mathias Pedersen ind og John Dyring ud

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
19. august 2019, 09:00
Den 24. og 25. august, fra klokken 10.00-17.00, danner de gamle gårde og huse og den omkringliggende natur ved Hjerl Hede, for 7. år i træk, den perfekte ramme om levendegørelsen.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring