Fortjent nederlag

Skive-mandskabet havde i kampens indledning problemer med at få spillet sat rigtig op og dumme boldtab gav ved flere lejligheder hjemmeholdet muligheder for omstillinger.
Skive IK
Skive-mandskabet havde i kampens indledning problemer med at få spillet sat rigtig op og dumme boldtab gav ved flere lejligheder hjemmeholdet muligheder for omstillinger.
Fodbold:

Dagens opgør i Roskilde endte med et klart 3-0 nederlag til et stærkt hjemmehold, som dermed fortsatte deres flotte forår.

Skive-mandskabet havde i kampens indledning problemer med at få spillet sat rigtig op og dumme boldtab gav ved flere lejligheder hjemmeholdet muligheder for omstillinger. Og efter godt tyve minutter kom Roskilde så i front efter en af disse omstillinger.

Efter hjemmeholdets føringsmål fik de gule strammet op og kom bedre og bedre med i kampen. De helt store målchancer blev det dog ikke til før i overtiden, men hjemmeholdet fik raget kastanjerne ud af ilden og kunne gå til pausen foran 1-0.

I anden halvleg kom SIK’erne klart bedst ud. Men allerede efter 7 minutter blev det endnu mere op ad bakke, da hjemmeholdet efter endnu en omstilling kunne bringe sig foran med 2-0. Nede 2-0 forsøgte de gule at fighte sig tilbage i opgøret. Og tilbagevendte Nicolas Bøgild kunne have reduceret til 2-1. Dette skete desværre ikke, og i stedet for løb hjemmeholdet kontra og sekunder efter Bøgilds afbrænder, satte hjemmeholdet 3-0 scoringen ind.

FC Roskilde vandt fortjent på en dag, hvor få af SIK’erne ramte dagen, og hvor Danilo Arrieta ikke blev klar grundet den forstrækning han fik tidligere på ugen. Næste opgave for de gule er hjemme på SPAR NORD Arena på fredag, når Vejle Boldklub kommer på besøg.

Kampfakta:

FC Roskilde – Skive IK 3-0 (1-0)

Målscorere:

22. min. 1-0 Kristian Geertsen

52. min. 2-0 Nikolaj Hansen

67. min. 3-0 Kristian Geertsen

 

Startopstilling:

Daniel Krog, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, John Dyring, Jesper Henriksen, Jeff Mensah, Michael Byskov, Mikkel Jespersen 

Udskiftninger:

58. min. Frederik Brandhof afløser Jesper Nielsen

66. min. Nicolas Bøgild afløser Jesper Henriksen

69. min. Jakob Andersen afløser John Dyring

Advarsler:

FC Roskilde: Anders Møller Christensen

Skive: John Dyring, Michael Byskov, Jakob Andersen

Tilskuertal: 1.045

Dommer: Benjamin Leander

 

Skrevet af: Lars Vernegaard

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. december 2019, 13:00
Nu er det igen muligt at stå på skøjter på Posthustorvet i hjertet af Skive.
5. december 2019, 11:00
Gør noget godt for dig selv i juletiden og få en gratis synsundersøgelse. Ifølge data optikerkæden Louis Nielsen mærker fire ud af fem personer nemlig ikke symptomer selvom de har en øjensygdom, så det kan være en god julegave til dig selv at se en o
5. december 2019, 15:00
Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) har peget på Skive som én af landets bedste kommuner for unge. Det vækker begejstring hos Kultur- og Familieforvaltningen.
5. december 2019, 08:30
HKScan Denmark A/S tilbagekalder hakket kyllingekød 7-10% fedt. Der er påvist Salmonella i virksomhedens egne prøver af det hakkede kyllingekød.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring