Først og fremmest et kæmpe tak!

En koncentreret Daniel Krog vogter målet
Foto SIK
En koncentreret Daniel Krog vogter målet
Fodbold:

Først og fremmest et kæmpe tak!, Siger Daniel Krog som fortsætter:

2014 har været et fantastisk år for vores allesammens Skive IK.

Danmarksrekord, suveræn oprykning, en flot placering her halvvejs igennem 1.division, og ikke mindst et fort af en hjemmebane er blot nogle af højdepunkterne i det år, som nu nærmer sig sin afslutning.

Fælles for alle ovenstående bedrifter er, at de alle er resultater af særdeles hårdt arbejde, og et utrolig stærkt sammenhold og samarbejde mellem alle de led, der binder Skive IK sammen.

En kæmpe tak skal lyde til alle sponsorer, der til hver eneste hjemmekamp har fyldt loungen op, skabt stemning på stadion, og derved støttet og hjulpet os spillere på vej, hver eneste gang  vi er trådt stolte ind på Spar Nord Arena, hvor man, efter i år, med rette kan synge ?for her regerer SIK!?.

Endvidere skal der lyde en kæmpe tak til tilhængere, interessenter og ikke mindst vores fans i Skive Sharks! I gør det fantastisk!
Det er en sand fornøjelse at stå i målet gennem 90 minutter, og høre jer synge, klappe og slå løs på trommen. Det løfter holdet, og er med til at give point i selv de kampe, hvor spillet ikke flyder.

Slutteligt i denne sammenhæng, vil jeg lige frembringe et af de bedste minder fra 2014. Vi er tilbage ved den 17.august, hvor vi er på besøg hos vores grønne ”venner” fra Viborg, og det eneste jeg kan sige er tak, for den opbakning den var OUTSTANDING!

Mit skifte til Skive IK tilbage i 2013 har været en fantastisk beslutning, og jeg har ikke fortrudt det på et eneste tidspunkt. Jeg er blevet en del af et hold fyldt med fantastiske mennesker, og selvom det til tider har været en mental hård kamp, da jeg har skulle kæmpe mig igennem en dårlig skulder og et brækket håndled, så er jeg utrolig taknemmelig for den tillid og støtte jeg har fået.

Skive IK har rykket mig på rigtig mange områder, og jeg vil gøre alt for at betale tilbage. I første omgang ved at være med til, at få Skive IK til at være de første, der overlever en historisk stærk 1.division med kun 12 hold.

Vi ses i 2015 til et yderst spændende forår, slutter Daniel  Krog

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. december 2019, 08:30
HKScan Denmark A/S tilbagekalder hakket kyllingekød 7-10% fedt. Der er påvist Salmonella i virksomhedens egne prøver af det hakkede kyllingekød.
5. december 2019, 13:00
Nu er det igen muligt at stå på skøjter på Posthustorvet i hjertet af Skive.
5. december 2019, 11:00
Gør noget godt for dig selv i juletiden og få en gratis synsundersøgelse. Ifølge data optikerkæden Louis Nielsen mærker fire ud af fem personer nemlig ikke symptomer selvom de har en øjensygdom, så det kan være en god julegave til dig selv at se en o
5. december 2019, 15:00
Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) har peget på Skive som én af landets bedste kommuner for unge. Det vækker begejstring hos Kultur- og Familieforvaltningen.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring