Fin afslutning på træningsweekenden for Skive IK

Fodbold:

Lørdagens træningskamp imod Ringkøbing fra 2.Vest satte punktum for en fantastisk "minitræningslejr" i Jebjerg.

Kampen blev spillet på den lækre kunstgræsbane ved Sport og Event Centeret i Jebjerg og til trods for tunge ben og kraftig vind leverede Skive IK til tider rigtig fin fodbold.

Samtlige kampklare spillere fra førsteholdstruppen fik spilletid og kampen viste, at Skive formmæssigt er på rette vej.

På mål af Jesper Henriksen og Emil "pokaldræberen" Zetterquist endte det med 2-0, men reelt var det kun manglende skarphed, som gjorde, at det ikke blev til en storsejr.

-Ringkøbing gjorde kampen igennem en god figur og spillede fint med, men alligevel kunne de ikke forhindre, at vi tilspillede os rigtig mange store målchancer, siger Jesper Larsen

Sejren over Ringkøbing blev afslutningen på en fantastisk "minitræningslejr", hvor spillerne på den dejlige Salling Efterskole havde været igennem lidt af hvert.

Forud for kampen var spillerne både fysisk og psykisk blevet presset til kanten med hård træning, alternative fysiske aktiviteter, kostvejledning, Springgymnastik, trampolinspring, morderleg, stoldans, natløb samt alt for lidt søvn.

Spillerne blev bevidst presset udover det vanlige for at rykke kollektivet endnu tættere sammen, men ligeledes for at se, hvordan de individuelt og sammen kunne håndtere modgang og uvante situationer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk