FC Barcelona kommer også til Jylland

Deltagerne på sommerens FC Barcelona camps får mulighed for at spille sig direkte ind på FC Barcelonas akademi – FCBEscola Copenhagen – hvis de ønsker det.
Foto: FC Barcelona
Deltagerne på sommerens FC Barcelona camps får mulighed for at spille sig direkte ind på FC Barcelonas akademi – FCBEscola Copenhagen – hvis de ønsker det.
Fodbold:

Interessen for FC Barcelonas kommende akademi i Ballerup har været overvældende, og det har smittet af på tilmeldingerne til sommerens FC Barcelona-camps, der blandt andet er placeret i Billund og Aarhus

Verdens vel nok mest berømte fodboldklub, FC Barcelona, afholdt et storstilet pressemøde den 26. marts i København, og her løftede repræsentanter fra den catalanske storklub sløret for, at FC Barcelonas første akademi i Skandinavien placeres i Ballerup.

Siden har FC Barcelona modtaget talrige henvendelser om at blive en del af akademiet, og den store hype har også smittet af på tilmeldingerne til sommerens FC Barcelona-camps i Ballerup, Odense, Aarhus og Billund.

- Vi er fuldstændig overvældede over den positive interesse, vi er blevet mødt med fra børn, forældre og trænere, og vi glæder os til at byde velkommen på FCBEscola Copenhagen i Ballerup. Den store interesse for akademiet har blandt andet haft den sidegevinst, at rigtig mange børn har tilmeldt sig FC Barcelonas camps på Sjælland, Fyn og i Jylland, og vi glæder os til at give børnene en rigtig god oplevelse.

De får fem dages træning efter principperne fra FC Barcelonas verdensberømte ungdomsakademi, så de kommer til at træne som Messi, Piqué, Iniesta og de andre stjerner, og vi flyver selvfølgelig trænere ind fra FC Barcelona, fortæller Anna Beltran fra Barcelona Training, der står bag FC Barcelona Camps.

Deltagerne på sommerens FC Barcelona camps får mulighed for at spille sig direkte ind på FC Barcelonas akademi – FCBEscola Copenhagen – hvis de ønsker det.

- FCBEscola Copenhagen er for piger og drenge i alderen 6-16 år, og der er optagelsesprøve til akademiet den 9. og 10. maj, men hvis børnene ikke har mulighed for at deltage disse dage, så er de velkomne til at spille sig adgang til FCBEscola Copenhagen via præstationerne på sommerens camps i Ballerup, Odense, Aarhus og Billund.

Vi har fået en del forespørgsler fra jyske og fynske børn, der gerne vil være en del af vores akademi, og vi ved godt, at det kan være en udfordring med den lange transporttid, men vi er klar til at skræddersy individuelle løsninger, så tingene kan hænge sammen for børnene. Det kunne for eksempel være, at vi inviterer dem med til træning i Ballerup i perioder eller organiserer et samarbejde på anden vis, lyder det fra Anna Beltran.

Der trækkes lod om en signeret FC Barcelona-trøje blandt alle deltagerne på sommerens camps.

Læs meget mere om sommerens camps her: http://barcelonatraining.dk/fcb-camps/

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. februar 2019, 09:00
Færøvej spærret fredag den 22 februar om formiddagen, samt fra og med mandag den 25. februar til og med torsdag den 28. februar.
18. februar 2019, 13:00
I uge 9 åbner KulturCenter Limfjord op for deres helt nye multisal med mange nye spændende hold.
20. februar 2019, 11:00
Animationsfilm fra Hospitalsenhed Midt og Skive, Silkeborg og Viborg kommuner hjælper med at skabe mere tryghed for patienterne i overgangen fra hospital til eget hjem.
20. februar 2019, 09:00
Torsdag den 28. februar kl. 17-19.00 holder VIA Læreruddannelsen i Skive Åbent Hus.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring