Fantastisk afslutning på sublimt efterår for SIK

Foto: Jan Sand Photo
Fodbold:

Som vanligt når SIK møder Næstved spiller de tætte, intense og særdeles spændende kampe. Heldigvis har SIK i de seneste mange år haft overtaget og som oftest fået tippet marginalerne over på deres side.

Torsdagens vigtige brag på Sydsjælland blev heldigvis ingen undtagelse. Efter en tæt affære, hvor der var knald på fra start til slut vandt SIK slutteligt fortjent med 3-2.

På en flot og trimmet fodboldbane i Næstved leverede SIKs unge mandskab endnu en kraftpræstation og spillede i perioder igen rigtig flot, offensivt og chanceskabende fodbold.

Kampen var præget af kraftig blæst og i 1. halvleg havde SIK massiv medvind. Alligevel var det hjemmeholdet som satte sig på indledningen af kampen. Efter 10 minutter blev SIK spillet tynde i deres højreside, og på det efterfølgende indlæg kunne Nævers anfører Kristoffers Munksgaard uhindret prikke læderet i mål til 1-0.

Efter scoringen stemplede SIKs unge mandskab for alvor ind i kampen og satte sig efterfølgende på begivenhederne. Kombinationerne begyndte at flyde, og i perioder satte SIK de dygtige Næstved-spillere under massivt pres. SIK blev belønnet i det 26 minut, da Rasmus Lauritsen, efter hjørnespark fra Mathias Pedersen, på et fantastisk hovedstød pandede udligningen i kassen. Få minutter efter var recepten næsten den samme, da SIK igen efter et sylepræcist hjørnespark fra MP fik presset hjemmeholdets forsvarsspiller Søren Jensen til at heade i eget mål til 2-1.

I anden halvleg forsatte de flotte tendenser og SIK var det bedste hold på banen både spillemæssigt, og chancemæssigt, i den resterende del af kampen.

Næstved forfaldt til at slå lange bolde og forsøgte, via kraftig medvind, meget fysik og duelspil, at genvinde momentum i kampen. Heldigvis stod SIK imod og holdt os til konceptet om, hvor de spiller hurtigt, teknisk, dynamisk og chanceskabende possessionfodbold.

Desværre kiksede SIK rent defensivt en enkelt gang efter pausen, hvor en ellers velspillende Daniel krog mistimede et indgreb, og et relativt ufarligt indlæg fra 40 meter sejlede i mål til 2-2.

At der er krummer i SIKs unge drenge viste de for alvor efter udligningen. Samtlige steppede yderligere op, og satte endnu mere tryk på Næstved. SIK ville det mest, og bragte mere energi end hjemmeholdet i den resterende del af kampen. Helt fortjent var det muskelbundtet Ayinde Lawal, som stod for sejrsmålet, da han efter en dødbold fra kanten af feltet tæmmede bolden, og med et lumsk ”afrikanerspark” udplacerede en sagesløs Sebastian Olsen i Næstved-målet.

Det blev som ventet en tæt, intens og dramatisk kamp, men 3-2 sejren var helt fortjent og helt i overensstemmelse med spil og chancer. Til trods for, at Skive-holdet var oppe imod en rigtig dygtig modstander med stor kvalitet viste deres unge drenge endnu engang stort mandsmod, fantastisk energi og flot fodbold.

Kampfakta:
Næstved BK – Skive IK   3-2 (1-2)

10 min. 1-0 Kristoffer Munksgaard
26 min. 1-1 Rasmus Lauritsen
30 min. 1-2 Søren Jensen (Selvmål)
56 min. 2-2 Daniel Nourouzi
83 min. 2-3 Ayinde Lawal

Startopstilling: Daniel Krog, Emil Søgaard, Mads Eriksen, Rasmus Lauritsen, Rasmus Nørskov Larsen, John Dyring, Ayinde Lawal, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Mathias Pedersen, Jeppe Mogensen.

Indskiftninger:
72 min. Oliver I P ind og Frederik Brandhof ud.
73 min. Andreas Kock ind og Jeppe Mogensen ud.
86 min. Magnus Jensen ind og John Dyring ud.

Advarsler:
Emil Søgaard, John Dyring, Frederik Brandhof, Rasmus Nørskov Larsen, Daniel Krog.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring