Det har været fantastisk

Fodbold:

Seniorspiller Jesper H kigger tilbage på 2014:

Det har været fantastisk at være en del af Skive IK i 2014. Jeg har i mine snart tre år som seniorspiller i klubben, allerede været med til en nedrykning, samt en oprykning. Det er næsten helt uhørt, men det har været store oplevelser på godt og ondt. Og specielt vores fantastiske 2014, hvor vi næsten har været uovervindelige har været kanon, at være en del af. Så jeg er meget tilfreds, og stolt over det vi har opnået som hold den seneste tid.

Mit mål for det næste halve år, er at blive klar til sæsonstart efter min knæoperation foretaget ultimo november.-Knæskaden mener jeg selv har været skyld i mine lidt svingende præstationer i løbet af det sidste halve år. Jeg har døjet knæet siden sommer, så måske er der noget om det. Men det må jeg jo bevise i løbet af 2015. Jeg håber at kunne præstere med flere mål og assists, mere kontinuerligt end jeg har vist indtil videre.  Og så vil jeg gerne slette mit eget tilnavn ”døgnfluen”.

Jeg har det med at score mål og være kampafgørende tidligt på sæsonen, hvorefter jeg bliver meget anonym. Det skal stoppes nu, og jeg glæder mig utrolig meget til et spændende forår, med forhåbentlig en masse spilletid.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk