De unge fra SIK klarede opgaven

Fodbold:

Anført af de 17 årige lokale talenter Jeppe Bjerregaard og Frederik Buur fra kampstart vandt SIK 4-0 onsdag aften i Løgstør og avancerede dermed til 2.runde i Pokalturneringen.

På en rigtig flot bane i Løgstør imod et fint og hårdt arbejdende hjemmehold levede de unge drenge op til tilliden, og afgjorde kampen uden de store dikka-darer.

Jeppe Bjerregaard stod for første halvlegs eneste scoring, da han efter 20 minutters spil efter flot forarbejde fra Oliver I P, let kunne prikke bolden i mål.

Indskiftede Mads Eriksen afgjorde reelt kampen i starten af anden halvleg, da han med et afrettet spark fra højresiden ”snød” Løgstør-målmanden.

En velspillende Oliver I P scorede til 3-0 på det straffespark, som blev begået imod ham selv 20 minutter før tid.

Mads Eriksens 4-0 scoring blev, kort før tid, kampens sidste, og var en fin en af slagsen, da han hamrede læderet i kassen efter oplæg fra altid fodrappe Andreas Kock.

Udover 4-0 sejren i Løgstør var det også glædeligt at se Daniel Krog tilbage i målet. "Desuden fedt, at teenagecollegedrengene Mads Grubak og Emil Stouby, fra Jyllandsserietruppen, gjorde en god kamp." bliver der fortalt fra SIK, og forsættes, "Youngsters, alias Frederik Buur og Jeppe Bjerregaard, var ligeledes iøjnefaldende med fine præstationer. Derudover var Mads Eriksen vældig tilfreds med, at han selv og kampens dommer, som de eneste på Løgstør stadion var enige om, at 2-0 målet ikke var et selvmål."

Kampfakta:
Løgstør IF – Skive IK  0-4 (0-1)

20 min. 0-1 Jeppe Bjerregaard
50 min. 0-2 Mads(selvmål) Eriksen
70 min. 0-3 Oliver I P
78 min. 0-4 Mads Eriksen

Startopstilling: Daniel Krog, Frederik Buur, Mads Grubak, Christoffer Østergaard, Emil Søgaard, Mikkel Frankoch, Mathias Pedersen, Andreas Kock, Jeppe Bjerregaard, Oliver I P, Jeppe Mogensen.