Brøndby slog Skive 3-0 i pokalkampen

Fodbold:

Storfavoritterne fra Brøndby var i den sidste ende en lille tand for stærke og endte som fortjente vindere af aftenens kvartfinale i DBU-pokalen. Men gennem hele opgøret var et hårdtarbejdende Skive-hold med i kampen og de gule faldt med æren i behold.

De knap 3.200 tilskuere på SPAR NORD Arena, hvoraf godt 600 var Brøndby-tilhængere, var vidner til et opgør, hvor et gæstemandskab i noget nær stærkeste opstilling var spildominerende, men meget sjældent formåede at bringe et godt organiseret hjemmehold på glatis. Den største chance før pausen tilfaldt SIK’s Jesper Henriksen, der fra venstre skar ind i banen og fra kanten af feltet sendte afslutningen afsted. Det dykkende skud prellede desværre af på overliggeren bag en chanceløs Frederik Rønnow i gæsternes mål.

Gæsterne var som nævnt klart spildominerende, men formåede så og sige ikke at spille sig frem til oplagte målchancer. Største mulighed til gæsterne før pausen var vel reelt set Johan Larsson hjørnespark direkte på stolpen.

Skive IK siger Tusinde TAK for opbakningen!

Fra spillere, trænere, ledere og andre ansatte i Skive IK skal der lyde en kæmpe TAK for den store opbakning på Spar Nord Arena til aftenens pokalkvartfinale. Stemningen var i top takket være jeres store opbakning..

En stor stor TAK skal også lyde til ALLE de frivillige, som fik hele arrangementet til at glide på bedste vis - I er ganske enkelt uundværlige og uden jer var aftenens begivenhed ikke blevet til den fodboldfest som det blev!

Vi glæder os til at se en masse mennesker på stadion igen til næste hjemmekamp som er søndag den 20. marts kl. 14.30 mod Silkeborg IF.

Endnu engang TAK!

Desværre skulle der kun gå tre minutter af anden halvleg inden gæsterne bragte sig i front. Et indlæg fra højre side boksede Daniel Krog i Skive-målet væk, men desværre havnede bolden lige i fødderne på Magnus Eriksson, der sikkert bragte Brøndby i front.

Bagud 0-1 gik de gule mere offensivt til værks. Og stille og roligt fik SIK’erne udfordret gæsterne bagerste rækker. Første og største mulighed for udligning tilfaldt indskiftede Musefio Ashiru. Ayinde Lawal lagde afleveringen til lynhurtige Musefio, der desværre måtte se Frederik Rønnow blokere afslutningen.

Muligheder for udligningen var der også i to sekvenser til Mikkel Frankoch. Først sendte Lawal Frankoch afsted i dybden, men afslutningen blev blokeret til hjørnespark. Senere tog Andreas Albech turen frem i højre siden. Hans fine indlæg sprang Mikael Uhre smart over, så bolden endte hos en fri Mikkel Frankoch. Men desværre fik Frankoch ikke ordentlig træf på bolden og afslutningen gik over mål.

I de døende minutter slog gæsterne så i to omgange til på kontra og kunne dermed rejse hjem til Vestegnen med en på papiret sikker 3-0 sejr og en billet til semifinalen i lommen. Og sejren til Brøndby skal der ikke rokkes ved. Men overbevisende fra det langt fra. SIK tabte som nævnt i indledningen med æren i behold, men en af sværvægterne i dansk fodbold, formåede over hele kampen ikke at spille sig frem til mange oplagte muligheder.

Allerede på søndag er det alvor for SIK-mandskabet igen, når turen går til det nordlige Sjælland. Her tager Helsingør i mod i det opgør, der blev udsat den november søndag sneen besøgte Danmark.

Kampfakta:

Skive IK – Brøndby IF 0–3 (0-0)

Målscorere:

48. min. 0-1 Magnus Eriksson

89. min. 0-2 Johan Elmander

92. min. 0-3 Thomas Kahlenberg

Startopstilling: Daniel Krog, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Rasmus Lauritsen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mikkel Frankoch, Mathias Pedersen, Jesper Henriksen, Frederik Brandhof, Mikael Uhre

Udskiftninger:

64. Musefio Ashiru afløser Jesper Henriksen

75. Razak Adebayo Odeyemi afløser Ayinde Lawal

84. min. Emil Zetterquist afløser Frederik Brandhof