Brandhof og U-20 landsholdet

Fodbold:

Fra d. 9/10 til den 12/10 var Frederik Brandhof udtaget til U-20 landsholdet.

 

Frederik har givet følgende kommentarer til turen;

”Jeg mødte ind fredag formiddag på hotel Opus i Horsens sammen med de øvrige U-20 landsholdspillere”.

-”Weekenden gik med træninger og masser af taktisk forberedelse på Sverige-kampen”.-”Ind imellem træningerne var der god tid til afslapning, hygge og socialt samvær.”Det hele kulminerede mandag aften kl. 18.00, da vi løb ind på CASA ARENA, hvor vi skulle op imod Sverige”.-”Jeg havde set frem til plads i startopstillingen og var meget opsat på at yde en god præstation”.-Både holdet og jeg kom rigtig fint i gang med kampen og jeg følte mig super godt tilpas på banen”.-”Desværre vred jeg rundt på min venstre ankel efter 6 minutters spil og med det samme kunne jeg mærke stor smerte og ustabilitet i foden”.-”Jeg forsøgte kort at spille videre, men mærkede hurtigt, at en udskiftning var uundgåelig”.-”Fra sidelinjen kunne jeg se gutterne yde en rigtig flot præstation og 1-0 sejren var velfortjent”.

”Meldingerne på skaden var, at jeg havde pådraget mig en forstuvning, men hurtigt er spilleklar igen”.

-"Til trods for skaden var oplevelsen med landsholdet kæmpestor og jeg har fået endnu mere blod på tanden med hensyn til fodboldfremtiden."

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i aktion igen i den gule trøje”. –”Jeg ser frem til, at bidrage til holdet, så vi fremadrettet får gode og brugbare resultater i Bet25ligaen”. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk