Bittert nederlag i målrig affære

Foto: Jan Sand
Fodbold:

De rødklædte gæster fra Nykøbing FC var mere effektive end de gul/blå Skive-spillere og derfor kunne gæsterne tage den lange tur hjem til Falster med tre point i tasken.
I store dele af dagens opgør var det Skive-mandskabet der styrede løjerne, men som nævnt var gæsterne effektive.

Tre gange inden pausen havde falstringerne sat bolden ind bag Emil Kobberup i Skive-målet og sat kursen mod en sikker sejr.At der ved pausen stod et stort rundt nul ved hjemmeholdet, skyldtes for en stor dels vedkommende at målnæsen var blevet glemt i omklædningsrummet - for mulighederne var der. Inden gæsterne kom i front var Jeppe Mogensen i to omgange tæt på. Men den sidste skarpheden manglede, skriver Lars Vernegaard, SIK.

Siden var både Emil Søgaard og en velspillende Fredrik Brandhof tæt på at udligne gæsternes 1-0 føring. Og med få minutter til pausen stod Thomas Villadsen i gæsternes mål det rigtige sted, da Anders Hagelskjær fra nært hold afsluttede.

Efter pausen fortsatte de gule med at være spilstyrende. Og inden Frederik Brandhof med et flot spark fra kanten af feltet fik reduceret til 1-3, havde samme Brandhof og Emil Søgaard sendt kvalificerede afslutninger afsted.

Efter reduceringen fortsatte SIK’erne med at trykke på gæsterne. Og blot tre minutter gik der, inden der blev reduceret yderligere. Indskiftede Mathias Pedersen omsatte Jesper Henriksens indlæg fra venstre og nu kunne de gule pludselig lugte point.

Kim Kristensens tropper fortsatte med at spille frisk fremad, og selvom dette åbnede op for gæsterne, formåde Nykøbing-mandskabet aldrig for alvor at blive farlige på kontraangrene.

I den modsatte ende testede John Dyring med godt ti minutter igen Thomas Villadsen i gæsternes mål, men Villadsen fik pareret. Og med otte minutter igen var indskiftede Jakup Thomsen blot centimeter fra at nå frem til Jesper Henriksens indlæg. Desværre holdt gæsterne stand og en flok slukørede SIK-spillere måtte notere et bittert nederlag, Lars Vernegaard, SIK.

Næste opgave for de er på lørdag, hvor turen går til Gladsaxe og et møde med AB.

Kampfakta:
Skive IK – Nykøbing FC 2-3 (0-3)

Målscorere:
11. min. 0-1 Mikkel Dahl

29. min. 0-2 Joachim Wagner

33. min. 0-3 Joachim Wagner

59. min. 1-3 Frederik Brandhof

62. min. 2-3 Mathias Pedersen

Startopstilling:
Emil Kobberup, Emil Søgaard, Rasmus Lauritsen, Christoffer Østergaard, Anders Hagelskjær, John Dyring, Ayinde Lawal, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Andreas Koch, Jeppe Mogensen

Udskiftninger:
46. min. Mathias Pedersen afløser Andreas Kock

59. min. Jakup Thomsen afløser Jeppe Mogensen

79. min. Magnus Jensen afløser Emil Søgaard

Advarsler:
Skive: Rasmus Lauritsen, Frederik Brandhof

Nykøbing:Jordan Willsen x2 og dermed rødt kort, Mads Ibennfeldt

Tilskuertal:
1.026

Dommer:
Jakob A. Sundberg

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
16. januar 2019, 15:00
Som det sikkert er de fleste bekendt, er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flyttet fra Østerbro til ”Skive Elværk” i Brårupgade.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring