Anders Gerber; Nu skal der bygges på

Foto: Jan Sand
Fodbold:

- Det var en fuldt fortjent sejr til Vendsyssel. De var bedre i de fleste facetter af spillet og det må vi bare acceptere.

Så nøgternt lyder det fra Skives nye cheftræner Anders Gerber efter søndagens 0-2-nederlag på udebane mod Vendsyssel FF.

- Vendsyssel formåede at straffe de fejl vi lavede, og gjorde det så godt, at vi aldrig rigtig kom ind i kampen, siger han, selvom han inderst inde havde håbet på at få en bedre debut i cheftrænerstolen i Skive. - Nu har vi en uge til at at få justeret en række ting og bygge flere ting på den spillestil, som skal give de meget nødvendige points, og som skal få hver enkelt spiller til at blomstre. Vi skal også bruge ugen til at se, hvad Thisted kan byde ind med, og hvad vi kan gøre for at putte grus i deres velsmurte maskineri. 

Anders Gerber havde håbet på lidt flere træningspas inden mødet med Thisted, men er klar til at tage kampen op mod en modstander, der virkelig har overrasket efter oprykningen til 1. division.

I søndagens kamp i Hjørring kom Vendsyssel foran efter 10 minutters spil, da lejesvenden fra FC Midtjylland, Mikael Andersson, scorede, og godt 10 minutter efter pausen øgede Ninos Gouriye til 2-0, som blev kampens resultat. Skives bedste forsøg stod Jeppe Mogensen for, men desværre tog hans skud ydersiden af den ene opstander.

Skives startopstilling: Emil Kobberup - Mikkel Frandsen, Andreas Murbeck, Magnus Riisgaard Jensen, Emil Søgaard Jensen - John Dyring, Kaan Kairinen - Frederik Brandhof, Mathias Pedersen, Oliver I.  Pedersen - Thomas Dalgaard

Udskiftninger i løbet af 2. halvleg:
John Dyring ud - Mathias Bersang ind
Oliver I. Pedersen ud - Jeppe Mogensen ind
Kaan Kairinen ud - Anders Hagelskjær ind  

Næste kamp 5. november kl. 14.30 på udebane mod Thisted FC på Lerpytter Stadion.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2019, 11:50
Tirsdag aften løb Auto Awards 2019 af stablen, hvor der blev overrakt 24 priser i branchen, ind i mellem et væld af underholdningsindslag leveret af Wallmans og Martin Brygmann som konferencier.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
21. november 2019, 09:00
SønderCentret Skive elsker julen og julen er jo hjerternes fest, hvor vi skal glæde hinanden og gøre noget godt for hinanden.
21. november 2019, 09:00
Bystedvej i Durup står for en renovering af både fortov og kantsten, Arbejdet udføres af Skive Kommunes folk fra Entreprenørgården.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring