Tag en smuttur til Knudeklinten på Fur

Ferie og rejse:

Danmark er dækket af ca. 23 procent natur og mere end 7.300 km kyststrækning, der gemmer på en lang række skønne naturattraktioner, som er ganske gratis at besøge.

I en ny inspirationsguide fra Realdania, ”Smutturen.dk”, findes i alt 50 stedbundne naturattraktioner, som alle rummer et særligt oplevelseselement. De 14 ligger i Region Midtjylland – heraf en enkelt i Skive kommune, nemlig den stejle molerklint ”Knudeklinten” på nordsiden af Limfjordsøen Fur.

Bag Smutturen står Realdania i samarbejde med Dansk Kyst- og Naturturisme, Naturstyrelsen og VisitDenmark, der alle stillede faglige repræsentanter til rådighed i det ekspertpanel, der skulle vælge 50 ud af de 580 naturattraktioner, som danske kommuner og turismeorganisationer havde indstillet til ”Smutturen”. Målet med ”Smutturen” er at gøre opmærksom på Knudeklinten og de 49 andre helt særlige steder og naturoplevelser, så endnu flere danskere og udenlandske besøgende vil komme og få glæde af dem.

Der er adgang til Knudeklinten via en sti fra Fur Bryghus og bryghusets indehaver, Mildred Fog, byder alle hjertelig velkommen til vandreture på de markerede stier samt til et besøg på den gamle molér fabrik, som i dag er omdannet til Bryggeri og Restaurant Fur Bryghus.

Der er gratis færge til Fur fra 23. marts, så besøg Knudeklinten i påsken - eller bliv inspireret til at besøge de 49 andre oplevelser og naturattraktioner på Smutturen.dk, der fungerer både som inspiration og praktisk rutevejledning.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk