DAT øger udbuddet af afgange til Folkemødet i 2019

Foto: Per Frost
Ferie og rejse:

Om kort tid sættes billetterne til salg til næste års Folkemøde på Bornholm. Og i 2019 tilføjes der 50 ekstra afgange i forhold til sidste års program fra København til Bornholm.

DAT har stor erfaring i planlægning af ruteprogrammet til Folkemødet og forberedelserne startede allerede for måneder tilbage. Efterspørgslen på billetter er stor og selskabet vil gerne give de rejsende optimale muligheder. Derfor indsættes der 50 ekstra afgange, for at kunne imødekomme den store efterspørgsel. Dermed nærmer DAT sig maksimum kapacitet på rampen og i lufthavnen på Bornholm.

”Vi er glade for at kunne tilbyde hurtig og nem transport til Folkemødet. Også i 2019 vil alle flyvningerne være 110% CO2 neutrale. Flyet er lang den hurtigste transport og samtidigt med vores klima tiltag også den grønneste”, siger Jesper Rungholm, direktør i DAT.

”De to største rejsedage er torsdag til Bornholm og søndag hjem fra Bornholm. Samlet indsætter vi 254 afgange til folkemødet og i 2019 endnu flere afgange med vores A320 med plads til 180 passagerer og MD 80 med plads til 172. I løbet af de fire Folkemøde dage sættes mere end 18.632 billetter til salg fra København. Det er 30% flere end i 2018. Vi glæder os meget til at tage imod alle de rejsende til næste års politiske festival”, slutter Jesper Rungholm.

DAT / Bornholmerflyet fastholder fortsat samme priser til folkemøde som til daglig. I folkemøde dagene forsvinder billigbilletter meget hurtigt. De mange afgange gør at en stor del af produktionen er ”tomme” flyvninger. Dette øger produktionsprisen væsentligt – man betaler faktisk nærmest for to flyvninger men også disse flyvninger er 110% CO2 neutrale.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
6. december 2019, 11:00
Så mange penge kan GF Forsikrings lokale bilforsikringskunder se frem til at nyde godt af i 2020, når GF Skive og Omegn i starten af det nye år deler ud af overskuddet som et led i den fælles overskudsdeling.
6. december 2019, 09:00
Søndag den 8. december ankommer julemanden og familie med tog til Skive kl. 11.20.
6. december 2019, 15:00
Telenor har i denne uge aktiveret en ny mobilmast i Roslev, hvilket skal være med til at sikre beboere og forbipasserende en langt bedre mobildækning.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring