Danskerne køber alarmer som aldrig før

Foto: verisure.dk
Familie og fritid:

Salget af alarmer slog alle rekorder i november og december 2015. Og tendensen fortsætter i starten af 2016.

Verisure, der er et af landets største alarmselskaber, oplever rekordstort salg af privatalarmer. Salget i november og december lå hele 26% procent over tilsvarende periode i 2014:

”Vi oplever en kraftig vækst i salget af privatalarmer. I løbet af 2015 har vi oplevet en stigning i salget, der kulminerede i november og december, hvor salget ligger mere end 26% over salget i samme periode 2014, og tendens forsætter her i starten af 2016,” fortæller Verisures direktør, Rasmus Busk. Han vurderer at det særligt er ønsket om at sikre sig, før skaden sker, der er afgørende for det stigende salg:

”Vi har tidligere oplevet at mange først installerer en alarm efter at de selv eller nogen de kender har haft indbrud. Det vi ser nu, er at det i endnu højere grad er et ønske om, at sikre sig før skaden sker,” siger Rasmus Busk og fortsætter:

”Samtidig er det min vurdering at kunderne med de moderne alarmløsninger der er på markedet, oplever at de i dag får en bedre samlet alarmpakke end tidligere. De moderne alarmløsninger gør det eksempelvis muligt for kunderne via en app at holde øje og styre en række funktioner i hjemmet, herunder er også brandalarmen, hvilket er med til at skabe øget tryghed.”

Flest indbrud i Europa

At det er en god ide, at sikre sig mod indbrud kan blandt andet aflæses i statistikkerne, hvor Danmark er det land i Europa med den højeste indbrudsrate:

”Danmark er det land i Europa med flest indbrud per indbygger. Og sammenlignet med lande som Norge og Sverige er springet kæmpe stort. Så der er i den grad brug for mere fokus på at gøre det så besværligt som muligt for tyvene. Og her indgår alarmer som en vigtig del af sikringen af boligen.” siger Rasmus Busk.

Læs mere om Verisure alarmsystemer her.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
30. august 2018, 09:00
Alle kulturinteresserede borgere er inviteret, når Kulturelt Samråd Skive blænder op for kulturprisuddeling den 25. oktober kl. 16 i Kulturcenter Limfjord.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring