Danskerne køber alarmer som aldrig før

Foto: verisure.dk
Familie og fritid:

Salget af alarmer slog alle rekorder i november og december 2015. Og tendensen fortsætter i starten af 2016.

Verisure, der er et af landets største alarmselskaber, oplever rekordstort salg af privatalarmer. Salget i november og december lå hele 26% procent over tilsvarende periode i 2014:

”Vi oplever en kraftig vækst i salget af privatalarmer. I løbet af 2015 har vi oplevet en stigning i salget, der kulminerede i november og december, hvor salget ligger mere end 26% over salget i samme periode 2014, og tendens forsætter her i starten af 2016,” fortæller Verisures direktør, Rasmus Busk. Han vurderer at det særligt er ønsket om at sikre sig, før skaden sker, der er afgørende for det stigende salg:

”Vi har tidligere oplevet at mange først installerer en alarm efter at de selv eller nogen de kender har haft indbrud. Det vi ser nu, er at det i endnu højere grad er et ønske om, at sikre sig før skaden sker,” siger Rasmus Busk og fortsætter:

”Samtidig er det min vurdering at kunderne med de moderne alarmløsninger der er på markedet, oplever at de i dag får en bedre samlet alarmpakke end tidligere. De moderne alarmløsninger gør det eksempelvis muligt for kunderne via en app at holde øje og styre en række funktioner i hjemmet, herunder er også brandalarmen, hvilket er med til at skabe øget tryghed.”

Flest indbrud i Europa

At det er en god ide, at sikre sig mod indbrud kan blandt andet aflæses i statistikkerne, hvor Danmark er det land i Europa med den højeste indbrudsrate:

”Danmark er det land i Europa med flest indbrud per indbygger. Og sammenlignet med lande som Norge og Sverige er springet kæmpe stort. Så der er i den grad brug for mere fokus på at gøre det så besværligt som muligt for tyvene. Og her indgår alarmer som en vigtig del af sikringen af boligen.” siger Rasmus Busk.

Læs mere om Verisure alarmsystemer her.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring