Virksomhedsbesøg hos DEIF

Carsten Poulsen Deif
Foto: Jeppe Ladefoged
Carsten Poulsen Deif
ERHVERV:

Hvordan bringer du ny teknologi og digitalisering ind i en veletableret virksomhed?”. ”Hvad kræver det at starte den digitale rejse” og ”Hvordan får du nye ideer afprøvet, valideret og idriftsat på kort tid?”

Dette er bare nogle af de spørgsmål, som deltagerne får den globale Skive-virksomhed DEIFs bud på ved SETs arrangement for industrivirksomheder den 30. august fra kl. 15.00-19.30.

Erhvervskonsulent Frank Petersen fra SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter fortæller: -Sammen med Skanderborg Erhvervsråd og DEIF A/S inviterer vi de to kommuners industrivirksomheder til at hente inspiration til deres digitale rejse og til fremtidigt samarbejde, når vi besøger DEIF til rundvisning, inspirationsindlæg, speed-dating og fælles aftensmad.

Med hovedsæde i Skive er DEIF A/S global leverandør af styrings- og instrumenteringsløsninger. Virksomheden designer, fremstiller og markedsfører styrings- og instrumenteringsløsninger til brug inden for decentral energiproduktion og aktiviteter på marine- og offshoreområdet. DEIF har datterselskaber i Norge, Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Brasilien, Indien, Kina, USA, Korea, Mexico og Singapore.

-DEIF har selv været igennem processen og har skabt en innovationskultur og et fundament, der hurtigt og agilt kan udbygges og tilpasses et stigende behov for digitaliserede løsninger. For DEIF handlede det bl.a. om visioner, synlighed og partnerskaber. Men omstillingen krævede også, at virksomheden formåede at tilpasse sig nye forretningsmodeller, forklarer Frank Petersen.

Han tilføjer: -Carsten Poulsen, der er leder af DEIFs Technology & Innovation, har lovet at give os sit og virksomhedens bud på temaet ”Skab en virksomhedskultur”. Og han ved, hvad han snakker om, da han gennem sine 15 år hos DEIF har arbejdet med helheder i at skabe robuste produkter, forretning og kvalitet med et grønt og globalt mindset. I sin nuværende stilling giver Carsten indspark til fremtidige koncepter og faciliterer Proof of Concepts.

Fra Skanderborg kommer ”en busfuld” virksomhedsledere, der alle er interesserede i samarbejde med Skiveegnens virksomheder. Efter oplægget fra DEIF, vil der derfor være en time med speed-dating, hvorefter mødet sluttes med networking over aftensmaden.

-Kom og se en utrolig spændende virksomhed, få inspiration til at skabe en virksomhedskultur med fokus på digitalisering, mød nye potentielle samarbejdspartnere og få en uformel snak med dine konkollegaer, lyder opfordringer fra Frank Petersen, der gør opmærksom på, at tilmelding til mødet skal ske senest den 22. august af hensyn til planlægningen.

 

Virksomhedsbesøg hos DEIF
-med inspiration til din virksomheds digitale rejse

 

Dato og tid

Torsdag d. 30. august 2018​

kl. 15:00 til 19:30 ​

Sted

DEIF, Frisenborgvej 33, 7800 Skive
 

Tilmeldingsfrist til SET

Onsdag d. 22. august 2018​

Pris: 100 kr. ex. moms.

Ved udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet opkræves et no-show-fee på 250 kr.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
19. november 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn tirsdag aften kl. 19:00, sejlende under antiguansk flag.
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring