VIBLA overtager Thorvig Tryk A/S

ERHVERV:

VIBLA Aps har pr. 1. august overtaget alle aktiverne i Thorvig Tryk A/S.

Overtagelsen er sket i forbindelse med et generationsskifte hos Thorvig Tryk. ”Vi syntes tiden var kommet til at drosle ned og lade yngre kræfter komme til, og da vi gennem flere år har haft et godt og tæt samarbejde med VIBLA, var det meget nærliggende, at det var dem, vi skulle prøve at indlede forhandlinger med. Disse forhandlinger, er til vores store tilfredshed, lykkedes.

Vi ved, at mange af vores kunder også efterspørger nogle af VIBLA ́s andre produkter såsom merchandise, bannere etc. Vi er meget tilfredse med, at vi fandt en god løsning og endda en løsning, hvor vi og vores medarbejdere stadig har ansættelse i virksomheden”, udtaler Johnny Thorvig.

Vi ønsker at takke for den tillid vore kunder gennem 46 år har vist Thorvig Tryk, og håber den vil blive videreført til VIBLA. Vi glæder os rigtig meget til fremtiden og håber vores kunder vil tage godt imod VIBLA som de nye ejere. ”Hos VIBLA er der selvsagt også meget stor tilfredshed med overtagelsen. ”Igennem mange år har både Henning og jeg set op til Johnny og Winnie og deres måde at drive trykkeri på.

Stor faglighed og en eminent kundeservice har gennem mange år været et vigtigt varemærke for trykkeriet. Denne stil ønsker vi at videreføre og samtidig vil vi tilføre Thorvig Tryks nuværende kunder en række nye produkter inden for bannere og merchandise. Samtidig er vi utroligtglade for at kunne bibeholde Winnie, Johnny og Lars i virksomheden” udtaler direktør Ole Lavesen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
9. december 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn, sejlende under tysk flag, tirsdag morgen den 10. december kl. 07:00
9. december 2019, 11:00
Joan Sunesen er receptionist hos Thy-Mors Energi. Hun er også en aktiv arbejdsmiljørepræsentant i virksomheden.
5. december 2019, 15:00
Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) har peget på Skive som én af landets bedste kommuner for unge. Det vækker begejstring hos Kultur- og Familieforvaltningen.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring