VIBLA overtager Thorvig Tryk A/S

ERHVERV:

VIBLA Aps har pr. 1. august overtaget alle aktiverne i Thorvig Tryk A/S.

Overtagelsen er sket i forbindelse med et generationsskifte hos Thorvig Tryk. ”Vi syntes tiden var kommet til at drosle ned og lade yngre kræfter komme til, og da vi gennem flere år har haft et godt og tæt samarbejde med VIBLA, var det meget nærliggende, at det var dem, vi skulle prøve at indlede forhandlinger med. Disse forhandlinger, er til vores store tilfredshed, lykkedes.

Vi ved, at mange af vores kunder også efterspørger nogle af VIBLA ́s andre produkter såsom merchandise, bannere etc. Vi er meget tilfredse med, at vi fandt en god løsning og endda en løsning, hvor vi og vores medarbejdere stadig har ansættelse i virksomheden”, udtaler Johnny Thorvig.

Vi ønsker at takke for den tillid vore kunder gennem 46 år har vist Thorvig Tryk, og håber den vil blive videreført til VIBLA. Vi glæder os rigtig meget til fremtiden og håber vores kunder vil tage godt imod VIBLA som de nye ejere. ”Hos VIBLA er der selvsagt også meget stor tilfredshed med overtagelsen. ”Igennem mange år har både Henning og jeg set op til Johnny og Winnie og deres måde at drive trykkeri på.

Stor faglighed og en eminent kundeservice har gennem mange år været et vigtigt varemærke for trykkeriet. Denne stil ønsker vi at videreføre og samtidig vil vi tilføre Thorvig Tryks nuværende kunder en række nye produkter inden for bannere og merchandise. Samtidig er vi utroligtglade for at kunne bibeholde Winnie, Johnny og Lars i virksomheden” udtaler direktør Ole Lavesen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
8. august 2019, 13:00
Uddannelsen til markedsføringsøkonom, hårdt arbejde og vindermentalitet har på rekordfart ført 26-årige Tobias Rasmussen til stillingen som ansvarlig for digital marketing ved sportsernæringsfirmaet Pure Power
14. august 2019, 15:00
Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring