Vellykket europæisk arbejdsmiljødag på Pinenhus

Sundhed blev taget alvorligt: Vanja og Lene fra Kristianslyst varmer op til deres oplæg
Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
Sundhed blev taget alvorligt: Vanja og Lene fra Kristianslyst varmer op til deres oplæg
ERHVERV:

Uge 43 er europæisk arbejdsmiljøuge med en række aktiviteter rundt omkring i Europa. Traditionen tro afholdt Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest sin årlige arbejdsmiljødag torsdag i denne europæiske arbejdsmiljøuge. Og det var atter en vellykket og velbesøgt dag.

’I år handlede det om samarbejde og sundhed’, begynder Thomas Rosenkrands, der er adm. direktør hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. ’Vi havde denne gang lidt flere oplæg på programmet og tilmed også noget helt nyt, idet vi for første gang uddelte den lokale arbejdsmiljøpris, som i år gik til en leder fra Skive Kommune, Anette Vernegaard Andersen, som var i skarp konkurrence med to andre nominerede – en fra Mors og endnu en fra Skive’.

Han oplyser videre, at evalueringerne fra deltagerne generelt var meget positive, og at flere gav udtryk for, at de havde fået god inspiration med hjem.

’Det vigtigste for os som privat rådgiver er, at deltagerne føler, at de får noget brugbart med hjem – at det har været en fornuftig investering at bruge nogle timer på arbejdsmiljø denne dag’, fortsætter Thomas Rosenkrands.

Han understreger afslutningsvist, at Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest vedvarende har fokus på, hvordan arbejdsmiljø kan hjælpe den enkelte og arbejdspladsen på en rentabel måde og derved leve op til nationale og internationale studier, der viser, at 1 krone investeret i arbejdsmiljø i gennemsnit giver 2,1 kroner retur. 

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy, Mors, Salling. Foruden arbejdsmiljørådgivning udbyder Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest også den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljø.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. januar 2020, 11:00
Om kort tid bliver Thise Mejeris mælk tappet på en ny klimavenlig karton. De nye kartoner vil helt igennem være baseret på træmasse fra Skandinavien og sikrer en markant CO2 reduktion.
13. januar 2020, 11:00
Konfirmationskjoler, tøj til Blå Mandag, smykker, flot borddækning og spændende mad.
17. januar 2020, 15:00
Hvem kunne ikke godt tænke sig at se ’gerningsstedet’ på Bette Jenses Hyw?
17. januar 2020, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn lørdag eftermiddag den 18. januar, sejlende under russisk flag.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring