Velbesøgt arrangement hos SKOV

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Torsdag den 20. april var der netværksarrangement hos SKOV i forbindelse med udvidelsen af de fysiske rammer. Den mulighed benyttede 35 gæster sig af. Initiativtager var Sallings lokale erhvervsnetværk, som havde arrangeret aftenen i samarbejde med Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) og værten selv.

’SKOV er kendt af mange som en stor virksomhed på egnen’, begynder Jørgen Yde Jensen, adm. direktør for SKOV. ’Men jeg oplever, at mange bliver overraskede, når de finder ud af, hvad det egentlig er, vi laver, og hvordan vi arbejder. Derfor var netværksmødet en oplagt mulighed for at fortælle lidt mere om vores virksomhed’.

Arrangementet var så velbesøgt, at den indledende rundvisning måtte deles op i to hold, hvor Jørgen Yde Jensen tog sig af den ene halvdel, mens produktchef Niels Riis tog den anden. Undervejs fik deltagerne set mange af de ca. 17.000 m2, som SKOV råder over på matriklen og der blev givet mange spændende oplysninger undervejs – bl.a. at SKOV har ca. 7500 varenumre, at SKOV har ca. 60.000 anlæg i ca. 65 lande, at SKOV arbejder med ca. 30 sprogversioner, at alle ca. 250 ansatte i Glyngøre inviteres til fælles morgenmad og briefing hver fredag og at SKOV i deres ’vandland’ tester anlæggenes holdbarhold over for vejr og vind, herunder ikke mindst sandstorme.

Efterfølgende fortalte Jørgen Yde Jensen generelt om, hvordan SKOV arbejder med at skabe vækst for kunderne, og han gav nogle eksempler på meget store kunder, som SKOV har hjulpet til en mere effektiv opdræt. Og når der ofte er tale om mange millioner dyr bliver det til meget store besparelser SKOV kan tilbyde kunderne med selv små forbedringer i staldene. Eksempelvis produceres der på verdensplansplan ca. 50 milliarder kyllinger årligt. 80% heraf håndteres af 250 meget store producenter, hvor forbedringer på få procent kan give meget store millionbesparelser – i EURO naturligvis.

Der var en stor spørgelyst fra gæsternes side, hvorfor arrangementet varede lidt længere end de planlagte 2 timer. Tovholder for Sallings lokale erhvervsnetværk, Thomas Rosenkrands fra TR Consult, var meget tilfreds med tilslutningen og arrangementet: ’Det er en stor fornøjelse at arrangere møder, der har så stor tilslutning. Samtidig kan man ikke lade være med at blive revet med, når Jørgen og Niels fortæller engageret om deres virksomhed’, udtaler han.

For yderligere oplysning:
SKOV arbejder med optimering af produktionsforholdene i primært kyllinge- og svinestalde verden over. Det sker via en automatiseret overvågning af eksempelvis temperatur, fugt og ammoniak. Virksomhedens ventilationssystemer styres af disse målinger og sikrer løbende de optimale produktionsforhold. Ca. 10 procent af SKOV’s omsætning kommer fra Danmark. Virksomheden arbejder løbende med forskning og udvikling og samarbejder bl.a. med nationale og internationale universiteter.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring