Usælgelige huse findes ikke

Køkken efter modernisering
Foto: Kurt Skottenborg
Køkken efter modernisering
ERHVERV:

Selvom boligmarkedet er i klar fremgang, er der fortsat mange huse, der har stået til salg meget længe og som virker umulige at sælge.

Samtidig er der også mange i det såkaldte ’Udkants-Danmark’, der på forhånd har opgivet at sælge. Men sådan behøver det ikke at være. Virkelighedens ’I hus til halsen’ ekspert, Kurt Skottenborg fortæller:   

’Når jeg kommer ud til folk oplever jeg, at små, billige ændringer kan gøre en stor forskel. Eksempelvis noget så simpelt som at få ryddet op både ude og inde er helt afgørende for, om potentielle købere overhovedet vil se huset’.

Han understreger, at ejerne ikke skal kaste en masse penge i forbedringer, da det oftest er svært at få disse penge hjem igen. Men mindre beløb til maling og småreparationer har ifølge Kurt Skottenborg til gengæld en stor effekt.

’Sælgeren skal også huske på, at det ikke er et hus, man sælger: Det er en drøm, der skal sælges! Køberen skal kunne se sig selv i huset og drømme om, hvordan livet kan udforme sig i netop dette hus’.

Kurt Skottenborg har siden 2009 arbejdet med optimering af boligsalg og har mange eksempler på såkaldte usælgelige huse, der havde stået til salg i flere år, men som efter en salgsoptimering blev solgt efter få måneder.

Til spørgsmålet om, hvorvidt der slet ikke findes usælgelige huse svarer han, at så længe huset er beboeligt, så kan det også sælges med den rette salgsoptimering. Derfor har han også netop lanceret et nyt foredrag under titlen ’Boligsalg…. Succes eller fiasko?’. Planen er at komme rundt omkring i landet og inspirere blandt andre sælgere og ejendomsmæglere med simple tips og tricks til boligsalget. Desuden er han netop trådt ind i det lokale erhvervsnetværk i Spøttrup og ser frem til et godt samarbejde med egnens øvrige lokale erhvervsdrivende.

Baggrundsinformation Skottenborg
Skottenborg blev etableret af Kurt Skottenborg i 2009. Baggrunden var indehaverens interessere i at hjælpe folk, der havde svært ved at komme af med boligen. I starten var det også Kurt Skottenborg selv, der gennemførte de nødvendige udbedringer, mens han i de senere år har fokuseret sine kræfter på vejledningen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
26. juni 2019, 09:00
Salling Group tilbagekalder et parti Tahiti vaniljestænger. Der er konstateret vækst af mug (skimmel) i produktet.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring