Uffe tager sit kursus nr. 61

Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

Siden ingeniør Uffe Holst startede hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest for godt 10 år siden, har han stået i spidsen for 60 arbejdsmiljøuddannelser og dermed bidraget til uddannelsen af hundredvis af arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere. På onsdag byder han velkommen på sit kursus nr. 61.           

’Der er sket en del med uddannelsen, siden jeg startede som autoriseret underviser tilbage i 2010’, begynder Uffe Holst. ’Blandt andet er uddannelsen i dag 3 dage i stedet for 5. Samtidig er der kommet krav til supplerende arbejdsmiljøuddannelse’, forklarer han.

Uffe Holsts lange erfaring som underviser er opbygget jævnt henover årene, selvom nogle år har budt på en del flere kurser end de 4, man som godkendt underviser som minimum skal have. Det har også været en god blanding af åbne kurser og virksomheds- eller brancherettede kurser. Eksempelvis var Uffes kursus nr. 60 rettet mod en lokal virksomhed, der havde behov for at uddanne 12 mand på en gang.    

Selvom der er sket meget med både uddannelsen og arbejdsmiljøet i de 10 år, Uffe Holst har været underviser, er der dog en ting, der ikke har ændret sig: ’Uddannelsen har i efterhånden mange år heddet ’arbejdsmiljøuddannelsen’. Alligevel kalder mange den fortsat §9, som den hed i starten’, forklarer Uffe Holst afslutningsvist.

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy-Mors-Salling. En del af centrets rådgivning består i at udbyde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2019, 11:50
Tirsdag aften løb Auto Awards 2019 af stablen, hvor der blev overrakt 24 priser i branchen, ind i mellem et væld af underholdningsindslag leveret af Wallmans og Martin Brygmann som konferencier.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.
20. november 2019, 15:00
Skibet ankommer fra St. Petersborg/Rusland med ca. 2.400 cbm. lærketræ i pakker til Wimex/Moland Gruppen.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring