Uden frivillige, ingen Smukfest - Kom med bag om Danmarks næststørste festival

Foto: Smukfest
ERHVERV:

7. november inviterer Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) indenfor i den smukke riddersal på Krabbesholm Højskole i Skive - til et spændende foredrag om eventudvikling og frivillighed.

Deltagerne kommer med backstage, når Poul Martin Bonde fra Smukfest bl.a. fortæller om, hvad Smukfest er for en størrelse, om festivalens arbejde med frivilligheden, om arbejdet med konstant at udvikle og genopfinde arrangementet, om gæsterne og om festivalens samarbejde med erhvervslivet.

Erhvervskonsulent Marlene Rasmussen fra SET gør opmærksom på, at foredraget er åbent for alle interesserede – både private, foreninger/klubber og virksomheder.

Aftenens foredragsholder, Poul Martin Bonde, er formand for foreningen bag festivalen Smukfest i Skanderborg, og han har i løbet af de seneste 40 år indtaget snart sagt enhver mulig position i kulissen i det danske musikliv. På denne aften vil han give et indblik i det store arbejde bag Smukfest – en festival som hvert år i august samler mere end 50.000 mennesker dagligt i bøgeskoven i Skanderborg.

Smukfest er Danmarks andenstørste festival - kun overgået af Roskilde festivalen. Omkring 14.000 frivillige hjælper til før, under og efter festivalen. -Uden de tusindvis af frivillige var der ingen Smukfest, fastslår Poul Martin Bonde, der i sit foredrag den 7. november vil fortælle om arbejdet med de frivillige og det konstante behov for nye tanker og initiativer i forhold til at sikre Smukfests udvikling, samt festivalens samarbejde med foreninger og erhvervsliv.

-En stor del af de frivillige har været med i mange år, fortæller Poul Martin Bonde og tilføjer: -Der opstår stærke bånd blandt de frivillige, fordi de i samarbejde løser en masse praktiske problemer – og vi er stolte af, at festivalen kører uden at gæsterne bemærker, at der har været sved på panden bag kulissen.

Når det handler om samarbejdet med erhvervslivet forklarer han, at Smukfest ikke har sponsorer, men innovative legekammerater og samarbejdspartnere: -Hos Smukfest handler samarbejdet nemlig ikke om penge. Her skal samarbejdspartnerne tilføre festivaloplevelsen værdi og give publikum en endnu federe festival, end de ellers ville have fået – frem for bevidstløs reklame.

Foredraget med Poul Martin Bonde er en udløber af et længerevarende udviklingsforløb med fokus på events indenfor turisme- og oplevelsesøkonomi. Projektet gennemføres af SET i tæt samarbejde med Skive Kommune - og med støtte fra Landdistriktsmidlerne og Skive Kommunes Vækstpulje.

Arrangementet på Krabbesholm Højskole er det andet – og sidste - i rækken af foredrag om eventudvikling og frivillighed. -Læs mere og tilmeld dig på www.skiveet.dk, lyder opfordringen fra Marlene Rasmussen.

Uden frivillige - ingen Smukfest
Onsdag, d. 7. november
kl. 19 – 21
Krabbesholm Højskole, riddersalen, Krabbesholm Allé, 7800 Skive
Pris: 100 kr.

Tilmelding www.skiveet.dk / arrangementer senest 4. november.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring