Styrk bundlinjen og bliv en bedre leder med MUS!

Nicolaj Løve Hansen, TinkTank
Foto: BiD
Nicolaj Løve Hansen, TinkTank
ERHVERV:

Mange ledere og medarbejdere oplever den årlige medarbejderudviklingssamtale – i daglig tale kaldet MUS-samtale -  som spild af tid. Men brugt rigtigt er MUS et vigtig redskab til at sikre udvikling af både medarbejdere og organisationen.

Tirsdag den 29. november kl. 15-17 inviterer Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter / SET til et inspirerende møde, hvor deltagerne får tips og effektive værktøjer til, hvordan de kan øge effektiviteten med op til 15% ved at ændre MUS fra at være én årlig begivenhed, til at blive en del af den daglige agenda.

Eftermiddagens undervisere er Nikolaj Løve Hansen og Jesper Hammer – partner i den midtjysk-baserede konsulentvirksomhed TinkTank, hvis speciale er at hjælpe virksomheder med strategi, forretningsudvikling, salgsoptimering og effektiv ledelse.

-Opskriften på en virksomhedssucces er, at medarbejderudvikling/HR og ”drift” ikke har for to forskellige (for)mål, men arbejder i samme retning, nemlig at udvikle medarbejderne, så virksomheden forbliver konkurrencedygtig og opnår de strategiske mål, forklarer Nicolaj Løve Hansen.

Deltagerne i mødet vil få inspiration og viden til at skabe link mellem medarbejderens udvikling og virksomhedens strategiske mål – til at sikre, at medarbejderen føler, at han/hun bliver taget alvorligt og at hans/hendes faglige udvikling er vigtigt for virksomheden samt ikke mindst til at skabe større arbejdsglæde, som også smitter af på kunder, leverandører og de social medier.

Jesper Hammer og Nicolaj Løve Hansen har tre 3 effektive værktøjer i tasken - værktøjer, der kan hjælpe den personaleansvarlige med at foretage den vigtige forventningsafstemning med medarbejderen og følge op på aftalerne, så der sker noget og HR udvikler sig fra at være én årlig samtale til at blive en natulig del af hverdagen.

-Vores succeskriterium er, at deltagerne går hjem fra mødet med forståelsen af, hvor vigtigt det er at gøre MUS og ikke mindst selve begrebet medarbejderudvikling til en naturlig del af den daglige agenda, og ikke kun den ene årlige samtale i marts eller som punkt nr. 7 på direktionsmødet, fastslår Nicolaj Løve Hansen.

SETs møde om ”Den gode MU-samtale” henvender sig til ledere og HR- og personaleansvarlige, der gerne vil have medarbejderudviklingen integreret i den daglige drift. Læs mere om tid, sted og deltagergebyr – og tilmeld dig – på www.skiveet.nemtilmeld.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. november 2019, 11:00
Dagbladet Børsen har kåret 15 gazellevirksomheder i Skive kommune hvoraf 11 er nye på listen.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
22. november 2019, 13:40
To mænd stjal værktøj for næsten 10.000 kroner i et byggemarked i Viborg.
22. november 2019, 09:00
Skøjtebanen i Skive er ved at blive gjort klar til, at vi kan komme ud og skøjte på den, og det er Finn, der sørger for, at isen holder.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring