Styrk bundlinjen og bliv en bedre leder med MUS!

Nicolaj Løve Hansen, TinkTank
Foto: BiD
Nicolaj Løve Hansen, TinkTank
ERHVERV:

Mange ledere og medarbejdere oplever den årlige medarbejderudviklingssamtale – i daglig tale kaldet MUS-samtale -  som spild af tid. Men brugt rigtigt er MUS et vigtig redskab til at sikre udvikling af både medarbejdere og organisationen.

Tirsdag den 29. november kl. 15-17 inviterer Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter / SET til et inspirerende møde, hvor deltagerne får tips og effektive værktøjer til, hvordan de kan øge effektiviteten med op til 15% ved at ændre MUS fra at være én årlig begivenhed, til at blive en del af den daglige agenda.

Eftermiddagens undervisere er Nikolaj Løve Hansen og Jesper Hammer – partner i den midtjysk-baserede konsulentvirksomhed TinkTank, hvis speciale er at hjælpe virksomheder med strategi, forretningsudvikling, salgsoptimering og effektiv ledelse.

-Opskriften på en virksomhedssucces er, at medarbejderudvikling/HR og ”drift” ikke har for to forskellige (for)mål, men arbejder i samme retning, nemlig at udvikle medarbejderne, så virksomheden forbliver konkurrencedygtig og opnår de strategiske mål, forklarer Nicolaj Løve Hansen.

Deltagerne i mødet vil få inspiration og viden til at skabe link mellem medarbejderens udvikling og virksomhedens strategiske mål – til at sikre, at medarbejderen føler, at han/hun bliver taget alvorligt og at hans/hendes faglige udvikling er vigtigt for virksomheden samt ikke mindst til at skabe større arbejdsglæde, som også smitter af på kunder, leverandører og de social medier.

Jesper Hammer og Nicolaj Løve Hansen har tre 3 effektive værktøjer i tasken - værktøjer, der kan hjælpe den personaleansvarlige med at foretage den vigtige forventningsafstemning med medarbejderen og følge op på aftalerne, så der sker noget og HR udvikler sig fra at være én årlig samtale til at blive en natulig del af hverdagen.

-Vores succeskriterium er, at deltagerne går hjem fra mødet med forståelsen af, hvor vigtigt det er at gøre MUS og ikke mindst selve begrebet medarbejderudvikling til en naturlig del af den daglige agenda, og ikke kun den ene årlige samtale i marts eller som punkt nr. 7 på direktionsmødet, fastslår Nicolaj Løve Hansen.

SETs møde om ”Den gode MU-samtale” henvender sig til ledere og HR- og personaleansvarlige, der gerne vil have medarbejderudviklingen integreret i den daglige drift. Læs mere om tid, sted og deltagergebyr – og tilmeld dig – på www.skiveet.nemtilmeld.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring