Spiderman vogter i Breum

Foto: TR Consult
ERHVERV:

I bygningerne på adressen Klostervej 10 i Breum har der oprindeligt været købmandsforretning og kornlager. I dag hænger der en stor Spiderman-figur på gavlen af bygningerne, der huser både privatbolig og knap 250 m2 med frisørsalon og behandler- og terapirum, samt lidt ’blandet erhverv og fritid’.

Dorthe Laursen har været i frisørfaget i over 30 år. Gennem årene har hun klippet mange af Salling- og Skiveegnens mænd, kvinder og børn i frisørstole i saloner i Spøttrup, Jebjerg, Roslev og Skive inden hun endte i Breum i 2008 som selvstændig.

I sin egen salon Casmir Hair Style kombinerer hun det klassiske med det moderne både i indretningen og i sammensætningen af tilbud til sine kunder. For en tid hos salon Casmir i Breum skal være lig med velvære og forkælelse uanset kundens køn og alder.

Derfor udvikler Dorthe Laursen løbende på salonens koncept, ligesom hun tager sig tid til at deltage i kurser og messer for at være opdateret på tidens trends og de nyeste produkter. Til mændene har hun indrettet et særligt område med en restaureret 100 år gammel barberstol. Her kan herrerne få sig en god, gammeldags barbering.

Salonen har også gjort lidt ekstra for at begejstre børnene. Salon Casmir har nemlig en ’maskot’, en stor Spiderman-figur, som hænger på gavlen ud til byens hovedgade. Den store figur og en mindre udgave, som står inde i salonen, har Dorthe og hendes mand, Alvin Sørensen, hentet i Tyskland.

Det var Alvin, der fik ideen til at bruge den kendte superhelt til at få ekstra opmærksomhed. Og det er lykkedes, fortæller Alvin. ’Bilister stopper ofte op for at tage billeder af figuren og byens børnehavebørn er også meget glade for at besøge ham. Han blev hurtigt populær og de fleste her på egnen kender til frisøren i Breum pga. Spiderman.’   

Som noget nyt har Dorthe inviteret to lokale behandlere fra Fur indenfor. De har hver indrettet et lille behandlerrum hos salon Casmir. Birte Vester tilbyder fodpleje og zoneterapi og Berit Andersen er kranio-sakral terapeut. Begge kan træffes i salonen efter aftale.

Dorthe Laursen fortæller om samarbejdet: ’Det gav god mening at udvide salonens tilbud til kunderne, da vi i forvejen havde de ekstra rum, som nemt kunne tages i brug. Med Birte og Berit i huset, kan vi tilbyde kunderne en endnu bredere palet af behandlinger og det er med til at trække nye kunder til, så det er et win-win samarbejde.’

Ægteparret Dorthe og Alvin er gode til at udnytte alle bygningens kvadratmeter. På det gamle kornloft udlejer Alvin noget af loftet primært til private, som har brug for ekstra opbevaringsplads. Han kalder det Sallings Lagerloft.

Men noget af pladsen på loftet bruger Alvin selv. Han er nemlig en passioneret musiker og aktiv guitarist. Derfor bruger han en stor del af sin fritid i øvelokalet oppe på loftet.

Der er stadig mere plads til nye ideer på Klostervej 10 i Breum. Parret fortæller: ’Vi overvejer løbende, om vi kan finde på nye og anderledes måder at bruge bygningen. Vi har stadig nogle ledige kvadratmeter, som vi kan tage i brug, hvis vi kommer på en sjov idé, som vi gerne vil prøve af’, oplyser de afslutningsvis. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring