SM Entreprenørfirma A/S i Roslev håber på en våd sommer

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Bugge Ericsson er 3. generations indehaver af SM Entreprenørfirma A/S. Med mere end 40 års erfaring er virksomheden specialist i alle slags drænopgaver, som udføres lokalt og i resten af landet sideløbende med øvrige entreprenøropgaver.

”Vi råder over specialiserede maskiner og udstyr, der kan udføre alle slags drænopgaver. Vi udfører først og fremmest drænprojekter lokalt, men vi har også projekter i resten af landet, og derfor har vi nok at se til. Netop vores indgående kendskab til og erfaring med alle typer drænopgaver gør, at vi kan beskæftige omkring 20 mand året rundt. Men selvfølgelig vil en våd sommer betyde lidt flere akutte projekter. Privat vil jeg da gerne ønske lidt solskin og varme i løbet af sommeren også”, fortæller indehaver og kloakmester Bugge Ericsson med et smil.

Netop de særlige typer af maskiner og udstyr er specifikt velegnede til besværlige jordtyper eller på grønne arealer, hvor man ønsker at behandle græsarealet yderst skånsomt. Det gælder f.eks. fodboldbaner, golfbaner, parker, m.m.

”Når vi kommer ud til f.eks. en golfbane, der døjer med vand på banen, er der ofte behov for en hurtig løsning, der ikke ødelægger banen. Derfor kan vi tilbyde at udføre dræn med vores maskiner, der har de her særlige, brede dæk, som kun giver et marktryk på 0,6 kg/cm2. De efterlader minimalt spor og er meget skånsomme overfor underlaget og græsset. Det betyder, at banen kan tages i brug igen med det samme. Det kalder vi ’Dræn i dag – spil i morgen’.”

Bugge Ericsson forklarer videre, at virksomhedens samlede ekspertise desuden også skyldes nogle veluddannede og kompetente medarbejdere. ”Mange har været ansat i virksomheden i mange år. Hos andre entreprenørfirmaer er det et velkendt arbejdsvilkår, at medarbejderne er hjemsendt i vinterperioden. Men hos SM Entreprenørfirma A/S forsøger vi at holde folkene i gang året rundt, da vi har nogle af de bedste og helst vil holde på dem”, afslutter Bugge Ericsson.

Baggrundsinfo om SM Entreprenørfirma A/S
Virksomheden blev etableret i 1948 som landbrugsmaskinstation. Løbende udførte maskinstationen flere og flere entreprenøropgaver og ændrede i 2007 navn fra Salling Maskinstation A/S til SM Entreprenørfirma A/S. Virksomheden er nu ejet af Bugge Ericsson, som er 3. generation.

Udover ekspertisen i drænopgaver, udfører virksomheden også almindeligt entreprenørarbejde. Øvrige specialistopgaver er bl.a. oprensning efter oliespild, naturgenopretning og udskiftning af hovedkloakker i byerne. Indenfor sidstnævnte har SM Entreprenørfirma A/S lige vundet en stor licitation lokalt i Salling.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring