Skive-optiker blandt landets bedste arbejdspladser

Foto: Louis Nielsen
ERHVERV:

Danmarks største optikerkæde, Louis Nielsen, er blevet certificeret som værende et bogstaveligt talt fremragende sted at arbejde.

Den internationale certificerings- og arbejdskulturorganisation, Great Place To Work, har nemlig sat Louis Nielsen på listen over officielt certificerede ”great places to work”. Det gælder naturligvis også Louis Nielsen Skive, hvor indehaver og chefoptiker Niels Burchardt – ligesom resten af kollegerne i kæden – har fokus på bl.a. medarbejdertrivsel og teamsamarbejde.

Certificeringen tildeles virksomheder, hvor kulturen på arbejdspladsen kendetegnes af en særlig høj grad af tillid og et generelt positivt arbejdsmiljø, og den er baseret på en lang række data og informationer om virksomheden, herunder anonyme spørgeundersøgelser blandt virksomhedens medarbejdere.

”Det er fantastisk positivt for vores virksomhed, at vi kan skilte med vores Great Place To Work-certificering. Den repræsenterer den vedvarende indsats alle vores medarbejdere gør hver eneste dag for at pleje og udvikle vores kultur og arbejdsmiljø,” siger HR direktør i Louis Nielsen, Christina Elong Møller.

Fra den grimme ælling til en smuk svane
Selvom det måske kan lyde en anelse højtravende at sammenligne sig selv med et særdeles kendt eventyr af selveste H.C. Andersen, er Louis Nielsen dog ikke blege for at gøre det alligevel:

”Da Louis Nielsen i 1990’erne for alvor kom på danskernes lystavle, opstod der meget hurtigt rygter og fortællinger om, at vi skulle være en kedelig arbejdsplads. Men over de seneste 15-20o år har vi set en fantastisk udvikling af Louis Nielsen, der på en måde giver mindelser om eventyret med den grimme ælling. Hvor det tidligere var en ”nødløsning” som optiker at søge job hos Louis Nielsen, er vi nu en af de absolut foretrukne arbejdspladser i branchen,” forklarer Christina Elong Møller.

Great Place To Work er den førende globale virksomhed inden for anerkendelse af arbejdspladser, og hvert år undersøger organisationen tusindvis af virksomheder i hele verden. Det har gennem 30 års arbejde givet indsigter og erfaringer fra adskillige millioner af medarbejderes fortællinger om deres arbejdspladser

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk