SET styrker erhvervsteamet

Foto: Thomas Rosenkrands
ERHVERV:

Uffe Frovst, ny direktør hos Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter/SET, har valgt at styrke SETs erhvervsteam allerede fra 1. januar. Dette sker ved ansættelse af Thomas Rosenkrands som erhvervskonsulent.

Thomas Rosenkrands er 49 år og bosiddende i Durup, hvor han de seneste 3 år har drevet selvstændig konsulentvirksomhed. Om valget af Thomas Rosenkrands fortæller Uffe Frovst: -Bestyrelsen og jeg ønskede at styrke SETs erhvervsteam allerede fra 1. januar, da teamet har haft en stilling vakant siden maj måned. Og med en solid erfaring indenfor såvel turisme- og erhvervsservice/udvikling og kommunikation - og en teoretisk baggrund med en Cand.merc i strategi og ledelse samt en MBA – var Thomas det oplagte valg. At han i forvejen kender organisationen og medarbejderne via arbejdet med oprettelse af lokale erhvervsnetværk i Salling er kun endnu et plus.

-Jeg opfatter SET som en god arbejdsplads med særdeles spændende opgaver, som jeg glæder mig til at blive en del af, lyder det fra Thomas Rosenkrands, der tilføjer: -Ud over samarbejdet med mine nye kolleger, ser jeg frem til kontakten med SETs mange samarbejdspartnere og ikke mindst med Skiveegnens virksomheder og iværksættere - for jeg håber at kunne gøre en forskel ved at hjælpe den enkelte med at udvikle potentialet og skabe yderligere vækst. 

En del af Thomas Rosenkrands’ arbejde hos SET vil bestå i fortsat at holde fastholde og videreudvikle de lokale erhvervsnetværk, som han gennem de seneste år har oprettet i samarbejde med SET.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk