Sammenlægning af Haslevs og Magnus Olesens fabrikker i én enhed

Foto: Magnus Olesen
ERHVERV:

Magnus Olesen udvider produktionen i Durup med 15 – 20 mand og investerer i øget automatisering.

Efter grundige overvejelser er det besluttet at flytte Magnus Olesens søsterselskab i Haslev til Durup. Flytningen medfører, at produktionen i Haslev overflyttes til Durup, hvor der gennem de kommende måneder vil blive ansat 15-20 mand til produktion af de møbler, som tidligere blev fremstillet på fabrikken i Haslev.

Haslevs nuværende fabrik ligger i et parcelhusområde, hvilket giver begrænsninger i forhold til produktionen både i forhold til tid og andre gener, der ofte vil være i forbindelse med en produktionsfabrik. Derudover er konkurrencen blevet mere intensiv, mange af vores konkurrenter er flyttet til udlandet, eller har helt afhændet deres produktion og producerer alene via underleverandører.

Udover forøgelse af arbejdsstyrken vil der blive investeret i automatisering på fabrikken i Durup, så produktionen kan gennemføres så effektivt som muligt. For begge virksomheders vedkommende er det væsentligt, at produktionen af de to kollektioner fortsat finder sted i Danmark, samt at produktionen er konkurrencedygtig og baseret på bæredygtighedsprincipper til fordel for vore kunder. Med tiltaget sikres, at begge virksomheder kan imødekomme den vækst, der opleves i øjeblikket og som forventes i de kommende år.

Haslev har allerede for to år siden flyttet produktionen af Haslev reolen til Durup, og nu følger så den sidste del. Begge selskaber har i de sidste 5 år anvendt samme IT-system, så på dette område forventes der ikke væsentlige udfordringer

Flytningen vil blive gennemført løbende over de kommende 5 måneder. Det er målsætningen, at den løbende flytning vil gøre det muligt at gennemføre sammenlægningen uden nogen påvirkning af vores service, kvalitet eller leveringssikkerhed overfor vore kunder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk