Sæsonstartmøde for turismeerhvervet

ERHVERV:

SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har stor fokus på at samle - og knytte bånd imellem - alle Skiveegnens virksomheder indenfor oplevelsesøkonomi. Af samme grund afholdes hvert forår et sæsonstartmøde, hvor virksomhederne mødes til gensidig orientering, inspiration og netværk.

-I år holdes sæsonstartmødet den 21. marts fra kl. 17 til kl. 19, fortæller turismekonsulent Janne Kragh Pedersen fra SET, der tilføjer, at mødet afholdes hos en af egnens helt nye virksomheder, Brænderiet Limfjorden ved havnen i Sundsøre, der allerede nu har flere samarbejder i gang med lokale virksomheder.

For SETs direktør Uffe Frovst er Silvia og Ole Marks tilgang til samarbejde med andre lokale virksomheder netop det, som SET lægger stor vægt på og arbejder på at formidle: -Ejerne af Brænderiet Limfjorden har allerede nu – 2,5 måned inden åbningen – skabt et tæt samarbejde med lokale kolleger indenfor oplevelsesøkonomien. Et samarbejde, som de håber at kunne udvikle efterhånden – til gavn for alle parter. Jeg synes det er flot, at de inviterer de nye kolleger til møde og rundvisning – selv om de slet ikke er færdige med indretningen endnu.

Mødet starter med nyt fra SET, der orienterer om kommende aktiviteter og andre nyheder – efterfulgt af spisning. Brænderiet Limfjorden har endnu ikke eget køkken, så ejerne har allieret sig med ”Idyl Idyl” fra Hem mht levering af maden. Efter maden får deltagerne mulighed for – hver især – at komme med en kort orientering om deres egen virksomhed.

-Vi ville selvfølgelig helst give uanet taletid til alle, men for at være sikre på, at alle kommer til orde, har vi valgt at afsætte 2 minutter til hver deltager – til lige kort at fortælle om nye tiltag og aktiviteter. Efter denne runde bliver der rundvisning på Brænderiet Limfjorden.

Til sidst er der afsat netværkstid mens kaffen drikkes – og her kan deltagerne jo spørge ind til hinandens virksomheder og udveksle brochurer.

-Alle med tilknytning til turismeerhvervet i Skive kommune er velkomne til mødet, forklarer Janne Kragh Pedersen, der dog gør opmærksom på, at tilmelding på www.skiveet.dk er nødvendig af hensyn til det praktiske. –Og husk også at notere, om du ønsker tid til en kort præsentation af nyheder, slutter turismekonsulenten.

Fakta:
Onsdag d. 21. marts 2018​ kl. 17:00 til 19:00 ​

Sted
Brænderiet Limfjorden
Sundsørevej 4
7870 Roslev
 

Tilmeldingsfrist
Fredag d. 16. marts 2018​ kl. 16:00 ​

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk