Sæsonen for skræddersyede kjoler 2017 er i fuld gang

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Hos Sidelmann Design i Junget er det længe siden man modtog de første bestillinger på festkjoler til 2017. Derfor ser indehaver Marianne Sidelmann allerede nu frem til endnu et år med fremgang for den kun 4 år gamle virksomhed.  

Sidelmann Design blev grundlagt på den lidt specielle dato 18. august 2012, men var i de første par år en bibeskæftigelse ved siden af Marianne Sidelmanns 34 timers job i Nørregades Varehus i Skive. Derfor er det først fra juni sidste år, at indehaveren har dedikeret sig 100% til virksomheden. Og det har båret frugt.

’Man siger, at det tager 3-5 år at opbygge en ny virksomhed’, begynder Marianne Sidelmann. ’Derfor gav jeg mig selv 5 år til at blive etableret. Og jeg må sige, at det efter første juni sidste år er gået stærkt, og at jeg kan se en positiv udvikling, som ser ud til at fortsætte i 2017’.

Hun forklarer, at der allerede er kommet bestillinger på de første 5 nye festkjoler for 2017, hvor der er tale om design helt fra bunden af. Herudover kommer der løbende forskellige bestillinger på både nye kjoler, andet nyt tøj og tilpasning af eksisterende tøj, der ikke helt passer figuren mere.

Og netop det med figuren er en af forklaringerne for succesen for Sidelmann Design: ’Det er meget vigtig for mig, at tøjet er fuldstændigt tilpasset kundens figur’, forklarer Marianne Sidelmann og viser en af de mange grundmodeller i lærred, som udgør hele fundamentet for det skræddersyede tøj.

Hun forklarer videre, at der selv for helt almindelige mennesker ofte er behov for tilpasninger, når man køber færdigsyet tøj i butikkerne. Har man samtidig fysiske skavanker af den ene eller andet art er det ekstra svært for folk at købe færdigsyet tøj, der passer bare nogenlunde. Og det er især i disse tilfælde, at Marianne Sidelmann virkelig føler, at hun gør en forskel: ’Når jeg ser, hvor glad kunden bliver, når tøjet bare sidder perfekt, så synes jeg, at det er alt sliddet værd’, afslutter hun med et smil.

Bonusinfo:
Sidelmann Design blev grundlagt den 18. august 2012. Datoen blev valgt for at ære Marianne Sidelmanns afdøde moster, der blev født den 18. august, og ligesom Marianne selv var passioneret omkring syning. Marianne Sidelmann er uddannet som beklædningsdesigner og modelkonstruktør i 2005. Uddannelsen kan bedst sammenlignes med en uddannelse til skrædder.   

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
19. november 2018, 08:00
Lørdag den 24. november, klokken 10.00 - 14.00, åbner Durup Idræt- & Svømmehal dørene for deres Second Hand Market.
19. november 2018, 08:00
Asfaltarbejde på Marius Jensens Vej
19. november 2018, 10:00
Det er ingen sag at spille på udebane, når man har over 100 højtråbende fans med til Stoholm.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring