Roadshow - et nyt tiltag fra SET

Foto: TR Consult
ERHVERV:

SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har de kommende uger planlagt en række roadshows i form af møder 6 steder i Salling, hvor direktør Uffe Frovst og erhvervskonsulent Thomas Rosenkrands mødes med erhvervslivet i lokalområderne.

-Roadshow? Hvad i alverden er nu det, forestiller jeg mig, at mange tænker. Sådan siger erhvervskonsulent Thomas Rosenkrands fra SET, der iler med en forklaring: -Vi vil gerne mødes med erhvervslivet i hele kommunen – for at drøfte, hvordan vi sammen skaber mere vækst og udvikling lokalt.

Omdrejningspunktet for de enkelte møder er de allerede eksisterende lokale erhvervsnetværk, men Thomas Rosenkrands håber at se alle interesserede virksomhedsledere ved de planlagte roadshows.

- SET vil være vært ved lidt at spise og drikke undervejs i møderne, der forventes at vare en times tid, fortæller Thomas Rosenkrands, der tilføjer, at også SET's nye direktør, Uffe Frovst, deltager i møderne for at få lejlighed til drøfte vækst og erhvervsudvikling med lokale erhvervsledere.

SETs Roadshows afholdes følgende steder: Sport & Event Jebjerg 23/1 - Salling Hallerne, Roslev 24/1 - Sundsøre Hallen, Breum 24/1Pulsen, Balling 30/1 - JAMO Huset, Glyngøre 5/2 og Durup Hallen 8/2. Mere om tid, sted og indhold kan ses på SETs hjemmeside www.skiveet.dk under Arrangementer.

-Efter de seks roadshows, planlægges flere møder lokalt - i det omfang, der er interesse for det, forklarer  Thomas Rosenkrands, der glæder sig til at møde det lokale erhvervsliv i de områder af kommunen, som han endnu ikke kender så godt.

Han understreger, at resten af kommunen naturligvis ikke bliver glemt. -De første møder her i januar / februar er fastlagt for at få skudt projekt Roadshow igang. Hvis der er interesse for det hos erhvervslivet, lægger vi hellere end gerne roadshows i f.eks. i Nordfjends, Rødding, Hem, på Fur, i et industrikvarter i Skive – eller hvor der nu måtte være et ønske om det. Dels for at mødes med erhvervslivet og dels for at få fornemmelsen af, om der kunne være interesse for at samles i et lokalt erhvervsnetværk efterfølgende. 

-Kontakt mig, hvis du mangler et lokalt erhvervsnetværk netop i dit område – eller hvis du mener, at vi skal stable et møde på benene, hvor vi kan drøfte, hvordan vi i fællesskab kan arbejde for at skabe yderligere vækst og udvikling, lyder det fra erhvervskonsulenten, der gør opmærksom på, at det er gratis at deltage i roadshow-møderne, men at tilmelding er nødvendig via www.skiveet.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. november 2019, 11:00
Dagbladet Børsen har kåret 15 gazellevirksomheder i Skive kommune hvoraf 11 er nye på listen.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
22. november 2019, 13:40
To mænd stjal værktøj for næsten 10.000 kroner i et byggemarked i Viborg.
22. november 2019, 09:00
Skøjtebanen i Skive er ved at blive gjort klar til, at vi kan komme ud og skøjte på den, og det er Finn, der sørger for, at isen holder.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring