Restauratør fra Limfjordens Hus går all-in på Glyngøre fra 2017

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Pr. 1. januar 2017 er det 2 år siden, at Limfjordens Hus i Glyngøre fik ny forpagter. Den unge restauratør Daniel Justesen er faldet så godt til i Glyngøre i både sit privat- og arbejdsliv, at han på den anden side af nytår flytter til byen og træder ind som nyt medlem i Erhvervsnetværk Glyngøre.

Det er nok de færreste 24-årige, der har helt styr på, hvad de gerne vil med deres arbejdsliv. Mange er endnu ikke afklaret omkring deres karrieredrømme og endnu færre går direkte og målrettet efter at indfri deres ambitioner.

Men det var ikke tilfældet for Daniel Justesen, som d. 1. januar 2015 kunne overtage forpagterskabet af Limfjordens Hus i Glyngøre. Som 24-årig var han udlært kok og havde 5 års erfaring fra Restaurant Strandtangen i Skive. Drømmen om at få sit eget sted, havde han altid haft. Derfor greb han muligheden, da den bød sig i Glyngøre. Og det har han ikke fortrudt.

Op til årsskiftet er det naturligt at gøre status på året, der er gået og se frem mod året, der kommer. Efter snart 2 år som forpagter og restauratør hos Limfjordens Hus konkluderer den nu 26-årige Daniel Justesen: ’Jeg er født og opvokset i Salling, men i Glyngøre har jeg oplevet en by og et lokalsamfund, som har noget særligt at byde på. Området er utroligt smukt, folk i byen er meget positive og jeg har kun oplevet god opbakning.’

I samme forbindelse afslører Daniel Justesen, at han i starten af det nye år flytter til Glyngøre. Men det er ikke kun privat han har valgt at styrke sin tilknytning til byen. Også gennem sit erhverv som restauratør og kok ønsker han at bidrage til det lokale erhvervslivs fortsatte positive udvikling. Derfor har han besluttet at melde Limfjordens Hus ind i Erhvervsnetværk Glyngøre fra årsskiftet.

Dermed vil netværket i Glyngøre fra 2017 tælle 18 medlemmer, som er lokale virksomheder fra Glyngøre og omegn. Fælles for dem alle er, at de ønsker et endnu større samarbejde for at styrke erhvervslivet i Glyngøre og på tværs af de andre 5 lokale erhvervsnetværk i Salling. 

Daniel Justesen forklarer, hvorfor han har valgt at blive medlem: ’Jeg har jo fulgt med fra sidelinjen siden begyndelsen, da netværket blev etableret i september 2015. Jeg har set hvilke arrangementer og aktiviteter netværket har iværksat. Og det ser bestemt lovende ud’, begynder han.

’Særligt synes jeg, det giver god mening med lokale klynger i de enkelte lokalområder. Kan vi fremme samarbejdet og sammenholdet hyper-lokalt, kan vi hver især gå ud som ambassadører for Glyngøre. Den model kan vi brede ud over resten af Salling ved også at engagere os med de andre nabo-netværk,’ forklarer han afslutningsvist.   

Yderligere oplysninger:
Limfjordens Hus – Restaurant og Røgeri ligger på den yderste spids af molen på Glyngøre havn med udsigt lige ud til Limfjordens foranderlige vande. Udover den smukke udsigt tilbyder restauranten og røgeriet en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hos Limfjordens Hus laves alt fra bunden med lokale kvalitetsråvarer, Limfjordens fisk og skaldyr, lækre specialiteter, hjemmelavede ingredienser og med en stor portion passion.

I butikken kan man desuden købe et stort udvalg af egnens og fjordens lokale specialiteter. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring