Perleisolering polstrer sig til den kolde tid

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Perleisolering ApS forbereder sig til de kolde efterårs- og vintermåneder på adressen i Glyngøre, hvor der gøres plads på lageret og til de nye medarbejdere virksomheden netop har ansat.

Her midt i sensommeren, hvor september har slået den ene varmerekord efter den anden, tænker de færreste på varmeregningen. Men inden længe er det slut med shorts og bare tæer og de lange grillaftener på terrassen. Når de kolde måneder rammer de danske breddegrader er det til gengæld højsæson for isolatørerne hos Perleisolering ApS.

Der har været god aktivitet henover sommerperioden hos Perleisolering. Er man en af de knap 2.000 der følger med på virksomhedens Facebook-side, har man kunnet se billeder og videoer fra udvalgte opgaver, som Perleisolering har løst over hele landet i større erhvervsejendomme og i privatboliger. 

Men når sommeren går på hæld, får Perleisolering for alvor travlt. Det kolde efterårs- og vintervejr får flere til at undersøge mulighederne for at spare på varmeudgifterne og investere i isoleringsløsninger. For at imødekomme den stigende efterspørgsel har Perleisolering netop oprustet på mandskabet.

På den førnævnte Facebook-side har Perleisolering oplevet god og positiv respons fra følgerne. Derfor valgte virksomheden også at bruge det sociale medie til at rekruttere nye medarbejdere. Opslaget som efterlyste nye kolleger nåede på ca. 14 dage at blive set af over 25.000 mennesker.

Potentielle ansøgere kunne via Facebook komme i direkte kontakt med den daglige leder og salgschef, Franck Andersen fra Perleisolering. Om rekrutteringsprocessen fortæller Franck: ’Facebook har vist sig at være et effektivt redskab til at komme i hurtig kontakt med ansøgere. Det har også givet ansøgerne en bedre mulighed for at lære os lidt at kende, så de har været bedre forberedt på hvad jobbet indebærer. Vi har nu ansat 2 ekstra mand på holdet, så vi er klar til vores højsæson.’    

Selvom Perleisolering nu er godt polstret til at imødekomme de fremtidige isolatøropgaver, forudser virksomheden et behov for også at polstre op på den daglige ledelse. I den nærmeste fremtid vil Perleisolering derfor igangsætte rekrutteringen af en projektleder, som skal supplere Franck Andersen i den daglige ledelse.   

Perleisolering kan desuden byde velkommen til endnu en ny medarbejder, som i første omgang er ansat på deltid til at assistere på kontoret med de administrative opgaver.  

Baggrundsinfo:
Perleisolering er eksperter indenfor alle typer isolering, der nedbringer varmeregningen og sparer miljøet for unødigt energispild. Virksomheden har specialiseret sig indenfor flere forskellige typer isoleringsmateriale, men anvender fortrinsvist papiruld, som virksomheden selv fremstiller af genanvendte aviser og reklamer. Det er bedre for miljøet, da det er mindre energikrævende at fremstille og derved CO2-besparende. Det gør det desuden billigere for kunden, som kan opnå et højere energitilskud. 

I 2016 har Perleisolering været med til at introducere et nyt isoleringssystem til det danske marked: Isopearl Climate Glue

- På Perleisolerings hjemmeside kan man se en videopræsentation af det nye isoleringsmateriale.

Perleisolering ApS blev grundlagt i 1976 af Jytte og Flemming Rasmussen.

Virksomheden blev den 15. september 2013 overtaget af Franck Andersen.

Franck er fortsat den fagligt ansvarlige for Perleisolering, mens virksomheden i dag ejes af Sanne Andersen og Hermann Jensen.

Perleisolering beskæftiger – afhængig af sæsonudsving – mellem 12 og 15 medarbejdere.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
29. oktober 2019, 09:00
Sig nej tak til stress og opnå større trivsel. Stress er en tilstand, du kan gøre noget ved, hvilket er essensen i dette foredrag.
15. november 2019, 16:00
Vejen spærres på grund af kloakarbejde.
15. november 2019, 09:00
Spøttrup Cirklen modtager Skive Kommunes Kulturpris 2010, mens fyrtårnsprisen ’Årets Otto’ går til den kunstneriske ildsjæl Troels Madsen.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring