På udkig efter bajs til sjakket

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Virksomheden Perleisolering er inde i en god udvikling, hvor det ikke er ordrer, men derimod arbejdskraft, der mangler. Særligt på en bestemt post er behovet stort. Salgschef Franck Andersen forklarer:

’Det seneste år har jeg brugt meget af min tid på salg’, begynder han. ’Det betyder, at vi ofte mangler en, der kan tage sig af den daglige ledelse af isolatørerne - og være med ude på opgaverne. Vi har overvejet titler som ’sjakbajs’, ’formand’, ’byggeleder’, ’projektleder’ og flere andre’.

Han forklarer videre, at Perleisolering har valgt at bruge ordet ’sjakbajs’ i eftersøgningen. Både fordi det er meget rammende for jobbet og fordi det er lidt usædvanligt at søge efter en sjakbajs, og at det derfor kan give mere opmærksomhed i rekrutteringen.

Medejer Sanne Andersen supplerer: ’Vi forventer, at Franck kan koncentrere sig 100% om salget, når vi har fået en ny sjakbajs kørt ind i rutinerne’, forklarer hun. ’Samtidig tester vi et nyt it-system, der er særligt udviklet til isoleringsbranchen. Det forventer jeg kan effektivisere mange arbejdsgange for de fleste af os – og derfor frigive flere ressourcer til isoleringsopgaver og salg’.  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk