Overvældende interesse for endnu et lokalt erhvervs-netværk

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Der blev sat deltagerrekord torsdag aftes, da Breum Borger & Landboforening, Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter og TR Consult afholdt infomøde om lokalt erhvervsnetværk på egnen. I alt deltog 33 erhvervsfolk. Samtidig rundede det samlede deltagerantal i de lokale erhvervsnetværk de magiske 100 medlemmer.

’Jeg er meget overvældet af det flotte fremmøde’, begynder Per Lindenborg, som er formand for Breum Borger- & Landboforening. ’Og det bekræfter endnu en gang, at når vi arrangerer noget på egnen, så er der sædvanligvis en fin lokal opbakning’.

Også Thomas Rosenkrands fra TR Consult er imponeret over den store tilslutning:

’Jeg havde en god fornemmelse, da vi aftalte at holde infomøde i Breum. Og vi oplevede et stort engagement fra egnens virksomheder med at hjælpe os til at få inviteret flest muligt. Men selvom vi fik inviteret godt 50 virksomheder havde jeg ikke forventet et så imponerende fremmøde med så relativt kort et varsel’.

Han forklarer videre, at 9 virksomheder i løbet af aftenen meldte sig ind, mens flere andre var positivt stemte for at gå med. Han vurderer derfor, at det er realistisk at nå 20 deltagere allerede i år.

Et af medlemmerne af det nye erhvervsnetværk er ægteparret Sine og Gert Søndborg Marcussen, der sammen driver forretning i den tidligere tankstation i byen. Sine har Søndborg Brudekjoler, mens Gert driver vaskehallen. Gert fortæller, at parret valgte at gå med af 2 årsager. For det første for at øge synligheden af forretningen og dermed komme i kontakt med endnu flere kunder. Og for det andet for at bakke op omkring et godt lokalt initiativ.

Arrangementet, som blev afholdt på Breum Landevejskro, var et led i Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenters netværksprojekt, der støttes i 2016 af LAG Skive Viborg og Skive Kommune. Projektet har nu etableret lokale erhvervsnetværk i Roslev, Jebjerg, Glyngøre, Balling og Breum. Hertil kommer erhvervsnetværket i Durup. Tilsammen har netværkene p.t. 103 medlemmer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk