Nyt lokalt e-hub Kursus

ERHVERV:

Kursus for dig, som allerede har en e-shop og gerne vil have mere teknisk og faglig viden om emnet. På kurset får du værktøjer til at optimere din e-shop og øge dit salg med de sidste nye tekniske og grafiske kompetencer, samt viden om bl.a. værktøjer til søgeoptimering, så du opnår det fulde udbytte af din e-shop.

HVAD DU FÅR DU UD AF KURSET

Kurset handler om e-handel i praksis. Vi kommer omkring de væsentligste emner, som du skal vide noget om, for at du kan øge din omsætning gennem din eksisterende e-shop. Du vil få viden om bl.a.:

• Google Analytics
• Søgemaskineoptimering
• Elektronisk markedsføring
• Konverteringsoptimering
• Nyhedsbreve
• Video

Efter kurset har du således mulighed for at optimere din e-shop og dermed øge omsætningen.

KURSETS FORM OG OPBYGNING

Kurset er opbygget i 6 moduler, hvert med et tema. Et modul består af 1-2 dage, som veksler mellem oplæg og praktisk opgaveløsning. Du har mulighed for at løse opgaverne med udgangspunkt i din egen webshop. På den måde giver dette kursus dig mulighed for ikke bare at erhverve den nødvendige viden, men også at få den omsat i praksis.

HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL

Kursets målgruppe er alle, der arbejder med salg, markedsføring og optimering af e-shop, og gerne vil have den sidste nye viden og værktøjer til at øge omsætningen. Du kan være ansat, konsulent eller indehaver.

Læs mere om kurset og tilmelding på hjemmesiden her

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. januar 2019, 15:00
Som det sikkert er de fleste bekendt, er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flyttet fra Østerbro til ”Skive Elværk” i Brårupgade.
16. januar 2019, 08:30
ALDI Danmark A/S tilbagekalder flere partier kanelgifler. Der er konstateret vækst af skimmel (mug) på kanelgiflerne i flere af pakningerne.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.
16. januar 2019, 10:00
Skive Awards kan stolt meddele, at erhvervslivet bakker flot op omkring Skive Awards 2019, ikke kun på sponsorater, men også på billetsalget.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring