Nysgerrigt væsen fra Fur med i Durups erhvervsnetværk

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Unikke varer med unikke ingredienser med en unik og ældgammel forhistorie. Det er ’ingredienserne’, der er tilsat konceptet hos Fur Ø Gaardbutik Klode, som er skabt ud fra Lisbeth Klodes nysgerrige tilgang til udviklingen af virksomheden og produkterne. Nu rækker hun ud og søger sparring fra andre kompetente kræfter. Som nyt medlem i lokalt erhvervsnetværk håber hun at skabe kontakt til nyt samarbejdsteam.

’Det er nok min store nysgerrighed, som har bragt mig til hvor jeg er’, begynder Lisbeth Klode. Idéer har hun også masser af og hun kombinerer gerne disse egenskaber i virksomheden Fur Ø Gaardbutik Klode. ’Men jeg søger sparring og partnerskaber med et team, som kan tilføre mine projekter noget nyt og udvikle produkterne’, fortæller hun videre.

Lisbeth Klode har netop meldt sin virksomhed ind i erhvervsnetværket ’Vækst i Durup’. Herigennem håber hun dels at skabe mere synlighed om sin virksomhed, men også at komme i kontakt med et team af erfarne erhvervsdrivende, som hun kan etablere nye samarbejder med.

Netop Lisbeth Klodes nysgerrige væsen er årsag til, at hun for mange år siden endte på Fur, hvor hun i dag driver et moderne landbrug sammen med sin mand Thomas Klode på hans fædrene gård Klode, som har været i slægtens eje siden 1542.

Men det er ikke et traditionelt landbrug parret driver. Trods gårdens gamle og lange historie er der gennem de mange hundrede år sket adskillige ombygninger og restaureringer. I dag er det Thomas, der primært står for landbrugsdriften og passer gårdens Hereford kvæg, samt bestanden af Texel og Merino får. Mens udlever Lisbeth, som egentlig er uddannet psykolog, mange af sine drømme og får stillet dele af sin nysgerrighed. I parrets gårdbutik kan hun nemlig afprøve flere af de idéer, som opstår, når hun færdes på slægtsgården og i den unikke natur på Fur.

I virksomheden Fur Ø Gaardbutik Klode tilbyder de et spændende sortiment af varer, hvoraf flere produktserier stammer fra gårdens egen produktion. Gårdbutikken fører bl.a. både et ferskt og forarbejdet kødudvalg fra gårdens egen avl. Derudover forhandler parret strik, filt- og vævede varer i eget design, brugskunst, håndlavede smykker, lædervarer og kolonialvarer, herunder egne sennepper.

Men som noget helt unikt producerer Lisbeth Klode selv en økologisk hudplejeserie med moler og mange naturlige ingredienser fra planter og blomster fra Fur under navnet ’Fur Moler Care’. Det særlige råstof moler findes kun ganske få andre steder i verden. I Lisbeths cremer har det en særlig gavnlig effekt på hud og hår.

’Jeg glæder mig til at møde andre, lokale erhvervsdrivende i erhvervsnetværket. Mit håb er, at møde nogle, som er stærke indenfor især salg, PR og hudplejeprodukter, som kan indgå i et team og videreudvikle og styrke mine projekter’, udtaler Lisbeth Klode afslutningsvist.   

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. november 2019, 11:00
Dagbladet Børsen har kåret 15 gazellevirksomheder i Skive kommune hvoraf 11 er nye på listen.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
22. november 2019, 13:40
To mænd stjal værktøj for næsten 10.000 kroner i et byggemarked i Viborg.
22. november 2019, 09:00
Skøjtebanen i Skive er ved at blive gjort klar til, at vi kan komme ud og skøjte på den, og det er Finn, der sørger for, at isen holder.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring