Nye muligheder for samarbejde med AU Herning

DEIF A/S, Skive, er én af de mange virksomheder, der har et tæt samarbejde med AU Herning.
Foto: DEIF
DEIF A/S, Skive, er én af de mange virksomheder, der har et tæt samarbejde med AU Herning.
ERHVERV:

Skive Kommune har indgået en samarbejdsaftale med Aarhus Universitet (AU). Formålet med det formaliserede samarbejde er bl.a. at understøtte Skiveegnens virksomheder ved at bringe AU Herning og virksomheder sammen med fokus på innovations- og udviklingsmuligheder samt rekruttering af kvalificeret arbejdskraft.

For at komme godt fra start med samarbejdet med AU Herning, inviterer Skive Kommune – i samarbejde med SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter - interesserede virksomheder til morgenmøde fredag den 5. maj kl. 7.30-9.45 hos SET på Østerbro 7 i Skive.

SETs direktør, Alice Bank Danielsen fortæller, at Aarhus Universitet, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi er en handels- og ingeniørhøjskole med ca. 2000 studerende – og at samarbejdet derfor primært retter sig mod uddannelserne Global Management and Manufacturing, Marketing and Business Innovation (cand.merc.) og Teknologibaseret Forretningsudvikling (cand.polyt.). På Instituttets hjemmeside btech.au.dk/ er uddannelserne specificeret.

-Samarbejdsaftalen mellem AU og kommunen er gensidigt og inkluderer derfor handlinger fra begge parter, siger Alice Bank Danielsen, der uddyber: -Fx ser vi nye spændende muligheder for samarbejde med studerende om projekter, praktikforløb, PhD opgaver og meget andet.

På mødet vil der være indlæg ved institutleder Anders Frederiksen ”: Hvad kan AU Herning tilbyde samarbejdspartnerne?” og formand for AUHE Midtvest’s støttefond, Kenneth Iversen: ”Hvilket udbytte kan virksomheder få ved at indgå i samarbejdet?”.

DEIF A/S er én af de lokale virksomheder, der allerede har et tæt samarbejde med AU Herning, fortæller Alice Bank Danielsen, der forklarer, at DEIF er global leverandør af innovative strømstyringsløsninger, controllere til motorer og generatorer, tavleinstrumentering, broinstrumentering og løsninger til styring af vedvarende energi.

Ifølge Alice Bank Danielsen var det derfor helt naturligt at invitere DEIFs senior vice president, R&D Jan Aagaard til fortælle deltagerne på mødet, hvad virksomheden har fået ud af samarbejdet med AU Herning.

SETs direktør opfordrer alle interesserede virksomheder til at deltage på morgenmødet og få indblik i de muligheder, der ligger og venter i samarbejdet med AU Herning . Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig på www.skiveet.dk

Foruden mødet den 5. maj i Skive, har egnens virksomheder mulighed for at deltage i et – ligeledes gratis - Kick Off arrangement for AUHE Midtvest’s Støttefonds nye Erhvervsklub den 9. maj kl. 16 i Herning. Ud over oplæg, netværk, god mad og drikke byder aftenens også på en rundvisning på Aarhus Universitet Campus Herning. Flere oplysninger og tilmelding til arrangementet på http://auhefonden.dk/kickoff/.

Fakta:
Morgenmøde fredag den 5. maj 2017 kl. 07:30-09:45 hos SET, Østerbro 7, Skive

M/ institutleder Anders Frederiksen, AUHE og formand for AUHE Midtvest’s Støttefond, Kenneth Iversen.
Tilmelding: www.skiveet.dk

Kick Off arrangementet AUHE MidtVest´s Støttefonds Erhvervsklub tirsdag den 9. maj kl. 16.00-19.30 hos Aarhus Universitet Campus Herning, Birk Centerpark 15, 7400 Herning.
Tilmelding: http://auhefonden.dk/kickoff/

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
19. november 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn tirsdag aften kl. 19:00, sejlende under antiguansk flag.
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring