Ny miljøvenlig delivery knallert med el-motor

Foto: TMP
ERHVERV:

Ny miljøvenlig delivery knallert med el-motor kører op til 50 km på en opladning. En fleksibel løsning til forretninger og virksomheder med et begrænset transportbehov.
Og importøren bor i Roslev.

Nu er det både grønnere og mere økonomisk at transportere varer og gods rundt i lokalområdet. MGB delivery knallerten, som også klarer tunge laster, er videreudviklet til en ny el-drevet version. En fleksibel løsning til forretninger og virksomheder med et begrænset transportbehov.

Importøren af den finurlige el-drevne knallert er Thomas Møller Pedersen, Roslev.

Med op til 50 km på en opladning, som koster cirka 1 krone, er knallertens 60 Volt el-motor særdeles billig i drift. Den fås med en effekt på op til 3000 Watt og får strøm fra en batteripakke med en kapacitet på op til 45 Ampere-timer. Der er nem adgang til batterierne, som er placeret under ladet.

Stort lad

Ladet på 90x100 cm er beklædt med stål, kan tippes og tager en last på helt op til 250 kilo. I praksis anbefales det at køre med mindre, så knallerten er lettere at styre gennem trafikken.

Når man drejer på gashåndtaget, sikrer teknologien i knallertens styreenhed, at el-motoren hele tiden tilføres den rigtige mængde af strøm. Ved at bruge ECO-funktionen kan der spares energi, eksempelvis når man har læsset varerne af.

Sikker kørsel

Delivery knallerten sættes let i bak med R-knappen på styret, og sikkerheden er høj med hydrauliske skivebremser på alle 3 hjul, plus parkeringsbremse. Under kørslen giver LED-displayet overblik, blandt andet over batteri-tiden, og der kan tankes op i enhver 230 V stikkontakt.

MGB delivery knallerten fås i farverne sort, vinrød metallic og blå. Markedsføres i Danmark af TMP, der henviser til nærmeste forhandler på www.tmp.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring