Nu får Skiveegnen let adgang til godt 200 ingeniører

Foto: SET
ERHVERV:

Med etablering af BIIR Nordvest får virksomheder på Skiveegnen nu lettere adgang til over 200 dygtige danske og udenlandske ingeniører, som kan hjælpe i både små og store projekter.        

’Vi oplever et stigende behov for at få løst større eller mindre ingeniøropgaver – fleksibelt og effektivt’, begynder Jan Riis Bovbjerg, som er seniorkonsulent hos BIIR og den ansvarlige for etablering af den nye afdeling i Nykøbing. ’Og her tilbyder BIIR et unikt og gennemtestet koncept, der siden 2008 har sikret effektive og professionelle specialløsninger for en lang række kunder. Da vores geografiske område samtidig oplever, at det er vanskeligt at tilstrække ingeniører, var det oplagt at etablere en afdeling af BIIR her’, udtaler Jan Riis Bovbjerg.

Han forklarer videre, at der ikke er tale om et vikarbureau for ingeniører, men derimod en strategisk samarbejdsmulighed, hvor virksomheder kan benytte BIIR’s kompetencer til at få løst små eller store ingeniøropgaver i kortere eller længere tid.

BIIR´s hjørnesten er et fleksibelt kundesamarbejde med optimal brug af ingeniørerne fra henholdsvis kontoret i Århus og i Odessa, Ukraine, og Jan tilføjer:

’Der er højt til loftet hos BIIR og mange grader af samarbejdsformer: Fra kunder der udelukkende har behov for danske projekt- og udviklingsingeniører og til kunder der i et strategisk samarbejde udelukkende gør brug af vore engelsktalende ingeniører i Odessa. Men oftest er der tale om et mix heraf’.

Jan Riis Bovbjerg er 51 år gammel og stammer fra Mors. Han har som ingeniør en lang karriere bag sig, blandt andet hos grundfoskoncernen, heraf en årrække som udviklings- og produktionschef, og har i det sidste års tid været ansat som projektchef hos BIIR i Aarhus.

Men nu gælder det opstarten af BIIR Nordvest, med adressee på Rådhustorvet i Nykøbing. Og her har Jan Riis Bovbjerg allieret sig med Hans Peter Korsgaard på salgssiden til at præsentere BIIR´s koncept for virksomhederne.

’HP har en stor erfaring med strategisk salg og erfaringer fra drift af egen produktionsvirksomhed. HP kan se de driftmæssige muligheder som dette koncept giver vores kunder. Og derfor er HP den helt rigtige mand at have med’, oplyser Jan Riis Bovbjerg.

BIIR Nordvest har samtidig meldt sig ind i Morsø Erhvervsråd, Thy Erhvervsforum og Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter og sidstnævntes lokale erhvervsnetværk i Glyngøre. Alt dette med henblik på at få adgang til relevant sparring, viden og netværk.

Yderligere information
BIIR er en større ingeniørvirksomhed i konstant vækst og med kompetencer indenfor blandt andet maskindesigen, konstruktion, beregning og simulering.

Virksomheden er fra 2008 og har godt 200 ingeniører ansat indenfor en lang række specialområder, ligeligt fordelt på afdelingerne i Århus og i Odessa, Ukraine.

BIIR har specialiseret sig i kundetilpassede specialløsninger og strategiske samarbejdsformer, hvor så mange opgaver som muligt kan henlægges til specialister i Odessa.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2020, 15:00
Hvem kunne ikke godt tænke sig at se ’gerningsstedet’ på Bette Jenses Hyw?
14. januar 2020, 11:00
Om kort tid bliver Thise Mejeris mælk tappet på en ny klimavenlig karton. De nye kartoner vil helt igennem være baseret på træmasse fra Skandinavien og sikrer en markant CO2 reduktion.
17. januar 2020, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn lørdag eftermiddag den 18. januar, sejlende under russisk flag.
17. januar 2020, 13:00
De tre samarbejdspartnere i det lokale turismearbejde Destination Limfjorden er blevet enige om at placere hovedkontoret på Mors, mens formandsposten tilfalder Skive Kommune.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring