NIC Denmark leverer lysninger og bundstykker til projekt hos AAB Silkeborg

Kenneth fra Kærby Tømrer
Foto: NIC Denmark / Kærby Tømrer
Kenneth fra Kærby Tømrer
ERHVERV:

NIC Denmark, som har til huse i Glyngøre, leverer lysninger og bundstykker til Kærby Tømrer og Snedkerforretning projektet hos AAB Silkeborg Afd. 9 Sneppevej.

”Det er et godt samarbejde, hvor Kærby kan se fidusen i vores tidsbesparende inddækningsløsninger. Især vores lysninger har gjort en forskel på tid og økonomi i dette projekt. Vi håber på et langt og godt samarbejde med Kærby Tømrer i fremtiden.” siger Klaus Søgaard, Internt Salg hos NIC Denmark.

Kærby Tømrers bygningskonstruktør Kenneth Domino har i samarbejde med sit team udtrykt stor tilfredshed med NIC Denmarks produkter. ”Vi er meget tilfredse med NIC Denmarks vindueslysninger og bundstykker. Den nemme og hurtige montage af produkterne sparer os værdifuld tid. Produkterne har en flot finish. Vi fik leveret produkterne hurtigt og i de rette mål.”

Kærby Tømrer fik leveret NIC Denmarks ClipOn Flex vindueslysning i både 65 og 90 mm., samt hvid laminats bundstykker i 20 mm med postformet kante, hvide ABS og spærrelaminat på bagsiden. Produkterne er leveret efter de behov og ønsker, Kærby Tømrer havde til produktet, samt produkterne blev leveret med sætvis indpakning, der er meget populært for at undgå unødvendigt tidsspilde.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk