NIC Denmark er Børsen Gazelle 2019

Foto: NIC Denmark
ERHVERV:

Dagbladet Børsen har udnævnt NIC Denmark som én af årets Gazelle-virksomheder. Hos NIC Denmark er man rigtig stolte over modtagelsen af den eftertragtede Gazelle-titel, som er blevet uddelt til vækst-virksomheder siden 1995.

”Vi er så stolte over at vi er blevet kåret som Børsen Gazelle 2019” udtaler de to ejere Helle Frostholm Skærbech og Arne Spicer Lindgren. ”Det viser at vi har fået godt fat i markedet, og at vores præfabrikerede løsninger til byggeri kan hjælpe vores kunder med at spare både tid og penge.

Hvad er en Gazelle?
En Gazelle-virksomhed er en virksomhed, som har kontinuerlig vækst og minimum en fordobling af omsætning eller bruttoresultat i løbet af 4 regnskabsår og ikke mindst at væksten er positiv alle år. Selve udvælgelsen sker på baggrund af faktuelt data fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Resultater skal skabes i fællesskab
Modtagelsen af Gazelle-titlen glæder de to ejere, som dog også modtager titlen med en vis ydmyghed. ”En af virksomhedens værdier er, at resultater skal skabes i fællesskab, og derfor skal der lyde en stor tak til vores kunder og samarbejdspartnere, som har vist os tillid og godt samarbejde, samt til vores fantastiske medarbejdere og deres indsats, som har gjort det her muligt. De har alle en stor andel i den vækst, som NIC Denmark er i.”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
3. september 2019, 11:00
Endnu en god grund til at besøge Fur!
14. oktober 2019, 11:00
Kursuscentret.nu på EUC Nordvest og Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest har indgået en samarbejdsaftale om den Lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.
14. oktober 2019, 09:00
’Ekstremt interessant’ og ’unikt’ var nogle af de ord, den socialdemokratiske transportminister Benny Engelbrecht satte på sit indtryk af Skiveegnen.
1. oktober 2019, 14:00
Gå på opdagelse på den gamle middelalderborg, hvor der fra vægtergangene er udkig til sø, fjord og helt ude i horisonten ses Mors.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring