Netværksmøde afslørede nyt samarbejde

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Marianne Filtenborg bød torsdag aften d. 22. september velkommen til netværksmøde hos Center Salling i Durup med 20 fremmødte. Deltagerne var indbudt af erhvervsnetværket ’Vækst i Durup’ og medlemmer af alle Salling-egnens 5 erhvervsnetværk var direkte inviteret.    

Når Marianne Filtenborg går i gang med at fortælle om sin karriere som selvstændig, gælder det om at følge godt med. For hun har fart på og det er tydeligt, at hun har et enormt stort drive og et ønske om at sætte sine idéer i værk.

Derfor er det også fuldt fortjent, at hun kan kalde sig en prisbelønnet iværksætter. For med initiativet til Center Salling modtog hun i sommers en DANA Award for ’Årets Newcomer’. 

I det daglige kan man møde hende, når hun passer sin frisørsalon, ’Frisør Filtenborg’ i Center Salling, men derudover er der andre projekter i støbeskeen. Til netværksmødet torsdag aften kunne hun fortælle de nysgerrige fremmødte om sit næste initiativ.

Det nye projekt er udviklet sammen med et andet lokalt netværksmedlem. Snart lancerer hun nemlig en ny webshop i samarbejde med Michael Givskov, som er indehaver af Cykelpartner i Jebjerg. Med deres nye koncept ønsker de at bidrage yderligere til at få Durup og Salling på landkortet.

Sammen skaber de et nyt online skønhedsunivers, der garanterer en unik købsoplevelse med fokus på gode priser, hurtig levering og kompetent kundeservice, når kunderne snart kan handle eksklusive skønhedsprodukter til både hår, hud og negle. Den nye webshop lanceres under navnet Laquer.dk.

Med webshoppen kombinerer de to iværksættere deres ekspertiser. Michael Givskovs virksomhed er en prisbelønnet webshop, der sælger cykler og cykeludstyr. Netop virksomhedens skarpe koncept indenfor e-handel og kundeservice har ført til stor succes. Marianne Filtenborg er en ung kvinde med styr på tidens trends og et stort kendskab til den kommende webshops målgruppe.

Webshoppen åbner d. 25. november i forbindelse med ’Black Friday’. Man vil bl.a. kunne shoppe mærker som Chanel, M·A·C og Burberry. Her er tale om eksklusive brands, man normalt ikke kan købe via e-handel. Planen er på længere sigt at åbne et showroom i Center Salling, hvor kunder fra nær og fjern kan komme til Durup og teste produkterne og få kyndig vejledning. Man vil herefter kunne bestille sine varer til levering på sin hjemmeadresse dagen efter.

Aftenens møde sluttede ganske uformelt af med kaffe og kage, hvor deltagerne havde mulighed for at stille spørgsmål og netværke på tværs af de lokale erhvervsnetværk.  

Baggrundsinfo:
’Vækst i Durup’ er et erhvervsnetværk fra 2014 med pt. 27 medlemmer.

Herudover er der i 2015 og 2016 etableret erhvervsnetværk pt. i Roslev, Jebjerg, Glyngøre og Balling.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
19. november 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn tirsdag aften kl. 19:00, sejlende under antiguansk flag.
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring