Næsten ligestilling hos Salling Palle- og Emballagehandel

Rikke ved maskinen
Foto: TR Consult
Rikke ved maskinen
ERHVERV:

Det seneste år har man kunnet læse om et imponerede antal paller, der årligt produceres i Durup og om en øget beskæftigelse. Nu kan virksomheden fortælle, at den i en branche, hvor mænd ellers er dominerende, næsten har opnået en ligelig fordeling af kønnene blandt de ansatte.

’Med Rikke på holdet, er vi 3 ’drenge’ og 2 ’piger’ i firmaet’, begynder Lars Mortensen, der ejer Salling Palle- og Emballagehandel. ’Rikke arbejder i dag på alle virksomhedens funktioner på lige fod med os andre’.

Han forklarer videre, at det er vigtigt, at alle mand kan håndtere alle dele af produktionen, idet det giver en stor fleksibilitet.

Rikke Hausgaard Noppenau, som er den nyeste medarbejders fulde navn, er i øvrigt niece til Lars. Og dermed fastholdes virksomheden som en fasttømret familieenhed, idet de tre andre foruden Lars Mortensen er hans hustru og deres to sønner.

Lars Mortensen kan desuden oplyse, at virksomheden oplever en fortsat stigende efterspørgsel, og at man ofte må tage weekenderne i brug for at nå det hele.

Baggrundsinformation
Salling Palle- og Emballagehandel blev overtaget af Lars Mortensen i 2004. Virksomheden fremstiller paller og emballage til en lang række forskellige kunder – meget af det bliver specialfremstillet på baggrund af ønsker og behov fra kunderne. De fleste kunder er faste samarbejdspartnere, som løbende har brug for paller og/eller emballage fra fabrikken i Durup.  

I 2016 blev der produceret ca. 116.000 paller af virksomhedens 5 medarbejdere.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk