multika forbereder sig til generationsskifte

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Jette Obitsø Kristensen og Jan Sørensen har sammen drevet virksomhed gennem adskillige år og også gennem perioder, hvor det har kostet blod, sved og tårer. Virksomheden ’multika – dansk køkkensnederi’ med adresse i Grønning har for indehaverparret været mere end blot en forretning. For Jette og Jan har det været en livsstil at drive selvstændig virksomhed. Men den livsstil ønsker de på sigt at ændre. Derfor er de nu gået i gang med at lede efter den rette, som kan overtage virksomheden om 3 - 5 år. 

Jette Obitsø Kristensen og Jan Sørensen har siden 1986 haft virksomheden ’multika – dansk køkkensnedkeri’, som producerer unikke og holdbare snedkerkøkkener, bad-og garderobemiljøer og interiør til alle boligens rum i kompromisløs kvalitet og i de bedste materialer.

’Multika’ har sit eget topmoderne snedkeri, men de gode håndværkstraditioner holdes i hævd i værkstedet, hvor mange elementer stadig fremstilles ved håndkraft. I smukke, landlige omgivelser lige udenfor byskiltet i Grønning har ’multika’ udover snedkerihallen også en større bygning, som er indrettet som showroom, hvor udstillingerne løbende udskiftes.

Stifter og indehaver Jan Sørensen fortæller: ’Virksomhedens eksistensgrundlag er baseret på at skabe løsninger til hver enkelt kunde helt fra bunden, hvor materialer og kvalitet er det altafgørende. Samtidig har vi løbende udviklet flere produkter, der er unikke for markedet. Blandt andet tørreudtræk til vasketøj integreret i skab, samt de vedligeholdelsesfri træbordplader og andre træoverflader.’

Den kompromisløse tilgang til virksomhedens koncept og løsninger har betydet, at parret i over 30 år har levet og åndet for forretningen. Virksomhedes udfordringer og succeser har været omdrejningspunktet for deres livsstil. Men parret er nu nået dertil i deres liv, at de ønsker at lægge stilen en anelse om.

De har derfor taget beslutningen om, at de nu igangsætter de forberedende tiltag for at sikre et succesfuldt generationsskifte af deres livsværk. ’Vi er på udkig efter den eller de rette, der kan køre virksomheden videre’, begynder Jan Sørensen. Han fortæller videre, at de søger en, som vil gå ind i virksomheden i første omgang som ansat med det formål at kunne forberede sig til at overtage forretningen på sigt. Selv forventer de, at selve overtagelsen skal ske om 3 – 5 år.  

Parret forestiller sig, at vedkommende har en profil, der først og fremmest er fokuseret omkring de rette faglige kvalifikationer og passionen for håndværket. Men herudover vil det være en fordel, at vedkommende har kompetencer indenfor salg og de mere administrative opgaver.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring