Multika får kvalitetsstempel fra køkkenekspert

Foto: TR Consult
ERHVERV:

30 års succesfuldt arbejde med at bygge og levere kvalitetsmøbler og interiør til de danske hjem er i sig selv til bevis på god kvalitet.

Men for ganske nylig fik multika – dansk køkkensnedkeri et af de bedste kvalitetsstempler, man kan få: Ulla Linde, der har mange års erfaring fra køkkenbranchen, valgte selv at købe hos multika. Jan Sørensen fra multika forklarer:

’Det er egentlig en lidt længere historie. Ulla Linde er bosat på Fur, uddannet hos køkkenfirmaet Befas og har i årrække arbejdet hos Invita Køkkener i Randers. Hun var allerede tilbage i 2012 på besøg hos os og synes, at vores kvalitet hørte til helt i toppen. Men så kom der nogle ting på tværs i hendes liv, som gjorde, at beslutningen om nyt køkken blev udskudt. Og jeg havde faktisk opgivet at sælge til hende, da hun selv kom tilbage her i efteråret og købte nyt køkken’.

Han forklarer videre, at køkkenet blev leveret lige før jul og at Ulla Linde faktisk også har overbevist andre på Fur om, at de ’selvfølgelig’ også skal vælge et køkken hos multika på grund af den høje kvalitet.

Noget at det, der gør et køkken fra multika unikt er blandt andet de vedligeholdelsesfri træoverflader. ’Vi ved fra mange års erfaring, at kunden bliver ked af træoverflader, der bliver plettede og medtagede med tiden. Derfor besluttede vi allerede for omkring 20 år siden, at udvikle vores egen unikke vedligeholdelsesfri træoverflade. Og siden har det været slut med træoverflader, der kommer til at se træls ud efter mange års brug’, slutter Jan Sørensen.

Baggrundsinformation om multika – dansk køkkensnedkeri:
Virksomheden blev etableret i 1983 og designer, producerer og leverer kvalitetsmøbler til alle rum. Alle produkter laves fra bunden efter kundens ønsker og det meste udføres fra adressen i Grønning. Multika udvikler flere produkter, der er unikke for markedet. Blandt andet udtræk til vasketøj integreret i skab samt vedligeholdelsesfri træoverflader.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2019, 11:50
Tirsdag aften løb Auto Awards 2019 af stablen, hvor der blev overrakt 24 priser i branchen, ind i mellem et væld af underholdningsindslag leveret af Wallmans og Martin Brygmann som konferencier.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.
20. november 2019, 13:00
Ja, mener Ungeudvalget – og de unge skal i højere grad være med til at udvikle den

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring