Mød fremtidens medarbejdere på Karrieredagene i Aalborg

Foto: Mød de unge i øjenhøjde på Karrieredagene. Billedet stammer fra en tidligere job-messe, hvor bl.a. DEIF havde en aktiv og fremtrædende rolle på Skiveegnens stand.
Foto: SET
Foto: Mød de unge i øjenhøjde på Karrieredagene. Billedet stammer fra en tidligere job-messe, hvor bl.a. DEIF havde en aktiv og fremtrædende rolle på Skiveegnens stand.
ERHVERV:

Efter flere års pause, har SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter igen i år booket en fælles stand ved Karrieredagene i Aalborg, der i år afholdes den 7. marts.

På Karrieredagene samles de unge fra Aalborgs videregående uddannelser for at kigge efter praktik- og specialevirksomhed og for at afsøge terrænet for deres kommende arbejdsgiver. SET inviterer egnens virksomheder til at deltage på standen - en oplagt mulighed for at gøre opmærksom på sig selv og komme i dialog med fremtidens medarbejdere.

Standen indrettes under den fælles overskrift ”Dit nye liv i Skive” med materiale fra Skive Kommunes nye bosætningskampagne, der har fokus på unges karrieremuligheder. Ud over den direkte og personlige dialog med potentielle praktik- eller jobsøgende, får de deltagende virksomheder mulighed for separat markedsføring på standen.

- Kom og mød ingeniører, økonomer, IT-specialister, turismekonsulenter – you name it, lyder opfordringen fra erhvervs- og udviklingskonsulent Leo Ravn-Nielsen fra SET, der uddyber: -Vi har stadig plads på standen ved siden af bl.a. DEIF,  så hvis du som leder gerne vil flashe din virksomhed overfor fremtidens medarbejdere og samtidig se de unge i øjnene og få en dialog – så sig endelig til. Leo Ravn-Nielsen tilføjer, at det er en fordel at medbringe reelle praktik- og projektopgaver samt stillingsopslag som ’lokkemad’ på standen

-Ring til mig (telefon: 6165 6620) – og lad os få en snak om, hvad du kan få ud af at være med på ”Dit nye liv i Skive” standen på Karrieredagene, slutter Leo Ravn-Nielsen.

Karrieredagene
http://www.karrieredagene.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk