Modtagelse af international arbejdskraft

ERHVERV:

Flere af Skiveegnens virksomheder er begyndt at kigge mod udlandet for at rekruttere kvalificeret arbejdskraft. Der er dermed et øget behov for at kunne tage godt imod denne målgruppe, og i november inviterede Skive Kommune for første gang internationale borgere til informationsmøde på rådhuset. 

I det hele taget skal det være let for alle nye borgere at slå sig ned og falde til på Skiveegnen. Derfor har Skive Kommune nu også udgivet en engelsksproget informationsfolder som et led i at styrke indsatsen for at modtage og fastholde internationale borgere.

Formålet med informationsfolderen er at sikre let adgang til praktiske informationer for borgere, der endnu ikke taler dansk. Den samler informationer om alt fra registrering af indrejse til sundhedssystemet og egnens mange kulturelle tilbud.

Den digitale folder er udgivet på Skive Kommunes engelsksprogede tilflytterside www.movetoskive.dk, som ligeledes indeholder informationer og fortællinger om livet på Skiveegnen.

I forbindelse med tilflytterkampagnen ’Dit nye liv i Skive’, som gik i luften i efteråret 2016, er der også udarbejdet engelsksproget kampagnemateriale i form af en brochure og postkort. Alle virksomheder i Skive Kommune, som kunne have interesse i at dele dette materiale med eksempelvis nye medarbejdere, kan få tilsendt materialet ved henvendelse til eogu@skivekommune.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk