Mangler du viden om og penge til ny teknologi?

ERHVERV:

Mangler din produktionsvirksomhed penge til at få skabt overblik over potentialerne i automatisering og digitalisering – eller til implementering af ny teknologi?

Sådan lyder spørgsmålet fra SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, der torsdag den 14. december inviterer interesserede produktionsvirksomheder til at deltage i et intro-kursus. På kurset får deltagerne indblik i de muligheder, der ligger i automatisering og digitalisering samt information om mulighederne for tilskud.

-Indtil d. 12. januar 2018 kan produktionsvirksomheder søge om tilskud til potentialeafklaring eller implementering af ny teknologi via Erhvervs-partnerskabet for Avanceret Produktion, forklarer erhvervschef Brian Krogh fra SET, der gør opmærksom på, at kursets målgruppe er direktører, produktionschefer og andre ledende medarbejdere.

Ud over en introduktion til Industri 4.0 fra InnovationsAgenterne, der er en fælles ordning mellem landets syv GTS’er (Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter), vil Jess Vorre fra Væksthus Midtjylland fortælle om mulighederne for at søge om tilskud via Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion.

-For at sætte ”ansigt” på Industri 4.0 har vi inviteret BM Silo og Formkon til at fortælle om, hvordan de er kommet i gang med at udnytte nogle af de nyeste teknologier, bemærker Brian Krogh.

Intro-kursets sidste punkt handler om digitalisering, Internet-Of-Things og begrebet servitization. Sidstnævnte handler om, at fremstillingsvirksomheder skaber værdi i serviceydelser omkring et eksisterende fysiske produkt.

Ifølge Brian Krogh vil der også være mulighed for en-til-en rådgivning fra GTS-foreningen, InnovationsAgenterne og Væksthus Midtjylland om tilskudsmuligheder til potentialeafklaring, rådgivning og uddannelse.

-Har du et afklaret behov for midler – eller er du blot interesseret i at høre nærmere, så grib chancen og deltag i intro-kurset den 14. december, lyder opfordringen fra Brian Krogh, der tilføjer, at det er gratis at deltage, men at tilmelding er nødvendig på www.skiveet.dk / arrangementer, hvor også eftermiddagens program fremgår. Sidste tilmeldingsfrist er 8. december.

FAKTA
Penge og viden til din produktionsvirksomhed

Torsdag, den 14. december 2017, Kl. 13.00-18.00
SET, Østerbro 7, 7800 Skive

Pris: Gratis
Tilmelding: Senest 8. december www.skiveet.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk