Lokalt rengøringsfirma flytter i egne lokaler i Skive

Foto: SET
ERHVERV:

BP Rengøring har eksisteret siden 2010, men det er først for nylig, at firmaet er rykket ind i de nye lokaler på Frisenborgvej i Skive.       

’Jeg har siden starten i 2010 drevet mit firma fra privaten’, begynder indehaver Birgitte Pedersen. ’Og efter at jeg i november kom retur fra en længere periode med barsel, har jeg besluttet at videreudvikle firmaet, så vi bliver Skive erhvervslivs foretrukne rengøringsfirma’.

Hun forklarer videre, at firmaet under hendes barsel blev drevet af hendes mand fra netop adressen på Frisenborgvej. Derfor var det også oplagt for Birgitte Pedersen at videreudvikle sit firma fra netop denne adresse, hvor der er plads til begge virksomheder.

I dag har BP Rengøring i alt 8 personer ansat, inklusive indehaveren, som normalt tager den første rengøring hos alle nye kunder. Og ambitionerne er store: ’Det er let at starte et rengøringsfirma, men svært at overleve i branchen, hvis man ikke har fokus på kvalitet og omkostninger’, forklarer Birgitte Pedersen, som har oplevet flere starte rengøringsfirma op, uden at være klar over, hvad det indebærer.

For Birgitte Pedersen har kvalitet fra starten været det helt afgørende element: ’Jeg må nok indrømme, at jeg går lidt mere op i rengøring, end de fleste andre – nogle vil måske kalde det rengøringsvanvid, men jeg vælger at kalde det god kvalitet’, forklarer hun med et smil.

I bestræbelserne på at blive Skives foretrukne rengøringsfirma for erhvervslivet, har BP rengøring netop meldt sig ind i Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter (SET), så firmaet på denne måde kan få adgang til blandt andet sparring, synlighed og netværk. Samtidig og af samme årsag har BP Rengøring meldt sig ind i SET’s lokale erhvervsnetværk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk